Bugün ve yarın Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu iki güne çok dikkat etmemeliler. Çamaşır yıkamak, evimizle ilgilenmek, ıslak zemin temizliği yapmak yararlı olacaktır.Yapraklarından faydalandığımız bitkileri ekmek ve yemek yine maksimum faydayı sağlayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; işin içinde sizi ilgilendiren bir şey olduğunda oldukça cömert olabiliyorsunuz. Sadece kendi kafanıza göre davranmaktan vazgeçmeli, hatalarınızdan ders alarak, yolunuza devam etmelisiniz. Bu sene, inanılmaz şanslı ve mutlu bir yıl geçireceksiniz. Bu şansı her alanınızda iyi değerlendirmeniz dileğiyle.




Koç Burcu: Bugün, aile hayatınızda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Tamamlamanız gereken işlerinizi evinizden halledebilirsiniz. Alacağınız haberlerle güçlü insanların arkanızda olduğunu hissedebilirsiniz.




Boğa Burcu: Eğlenceli yer ve ortamlarda şansınız yükselirken, yakın çevrenizle yapacağınız planlar sizi mutlu edecek. Tatil ortamlarınızda ve aşk hayatınızda güçlü kişiliğinizle hareket edeceksiniz.




İkizler Burcu: Bugün, maddi konularda şansınız yüksek akacak, sevdiklerinizle harcamalar yapabilirsiniz. Sosyal ortamlarda duygu değişkenlikleri, farklı davranmanıza neden olabilir.




Yengeç Burcu: Kısa vadeli keyifli yolculuklar ve planlar devrede olacak. İletişiminizi iyi kurduğunuz insanlarla vakit harcayacaksınız. Özel hayatınızda gayet keyifli bir gün.




Aslan Burcu: Bugün, maddi konularda keyifli haberler alabilir, elinize bir para geçmesine sevinebilirsiniz. Merak etmeyin parasal anlamda hayat sizi bir çok açıdan destekliyor olacak.




Başak Burcu: Gün içinde, arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan göreceğiniz ilgi sizi mutlu edebilir. Onlarla vakit harcamaktan mutlu olacaksınız. Aşk hayatınızda olumlu etkiler söz konusu.




Terazi Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız ortamlarda keyfiniz ve şansınız yüksek olacak. Aile hayatınızda istediğiniz desteği göreceksiniz. Partnerinizle aranızda ufak tefek sürtüşmeler oluşabilir.




Akrep Burcu: Sosyal ortamlarda kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Yakın çevrenizdekiler size keyifli haberler uçuracak. Bir arkadaşınız hayatınızda önemli bir rol üstlenebilir.




Yay Burcu: Para harcamalarınız hızlanabilir ama bunu keyif alarak yapacaksınız. Kendinizi bir çok konuda şanslı hissedeceğiniz bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insana kaprisleriniz artabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız çok güzel olacak. İlişkinizde kendinizi mutlu ve güvende hissedeceksiniz. Zaman zaman partneriniz hırçınlıklar yapsa bile, sorun etmeyeceksiniz.




Kova Burcu: Bugün, günlük rutinlerinizi heyecanlı ve farklı kılabilir, eviniz ve kendiniz için harcamalarda bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı noktalarda anlaşmazlıklar oluşabilir.




Balık Burcu: Bu Cumartesi, aşk hayatınızda oldukça şanslı, mutlu ve yaratıcı bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla yapılacak önemli planlar devrede olacak. Harcamalarınızı dengede tutmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR