Bugün ve yarın öğlen 14:32’ye kadar Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayat boyu başarılarınız duygusal ilişkilerinizden ve etkili dostluklarınız gelecek. Şanslı bir insansınız ve insanlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini biliyorsunuz. Karşı cinse ilginiz yüksek ve hep duygularınızın peşinden gitmeye müsaitsiniz. Bu sene, kazançlarınızı arttıracak, paranızı biriktirebileceksiniz.




Koç Burcu: İletişiminizde nazik ve sevgidolu olacaksınız. Partnerinizle yapacağınız kısa planlar sizi mutlu edebilir. İş hayatınızda önemli bazı kişilerden destek alacaksınız.




Boğa Burcu: İş alanlarınızda para görüşmeleriniz için uygun bir gün olacak. İnatlaşmayacak, verilen teklifi çabuk benimseyeceksiniz. Yakın çevrenizde dönen olayları öğrendiğinizde hayretlere düşebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün iş hayatınız hareretli aksa bile, vakit buldukça sevdiklerinizle yapacağınız aktiviteler gündeminizde olacak. İyi bir öğretmen olarak çevrenize ve varsa çocuğunuza yol göstereceksiniz.




Yengeç Burcu: Aile hayatınızda eviniz için yaptığınız bazı planlar tam da hayal ettiğiniz gibi şekillenebilir. Mantığınızı çoğu zaman devre dışı bırakıyorsunuz ama bugün mantığınızla yol alacaksınız.




Aslan Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız planlarda iletişiminizi iyi kullanarak onlarla güzel bir gün geçirebilirsiniz. Maddi alanda üzerinde hala çalışmanız gereken bazı konularınız olabilir.




Başak Burcu: Bugün iş alanlarınızda birden fazla konuya el atacak, işlerinizi pratiklikle halledeceksiniz. Karşınıza çıkacak bir sürü fırsat var ama hangi fırsatın sizin için doğru olduğunu bilemeyebilirsiniz.




Terazi Burcu: Yabancı insanlarla olan işbirliğiniz gayet olumlu bir şekilde ilerliyor. Onların planlarıyla, sizin tavırlarınızın uyduğunu düşüneceksiniz. İş sorunlarınızı üzerinizden atmaya çalışın.




Akrep Burcu: Hastaneye veya devlet kurumlarına yapacağınız ödemeleriniz devrede olabilir. Çok açıldığınız bu dönem, bir çok alana harcamalar yapıyorsunuz. Arkadaşlarınız da cabası.




Yay Burcu: Bugün arkadaş ortamlarınızda, sosyal olacağınız alanlarda başkalarıyla uyumlu ve pratik işler çıkaracaksınız. Özel hayatınızın dedikodusunu yapabilirsiniz. Keyfiniz yerinde.




Oğlak Burcu: Kuracağınız iyi iş ilişkileri, bugün hizmet alanlarınızda işinize yarayacak. Kafanızda bir sürü proje var ve siz bunları diğer insanlarla ortak olarak hayata geçirmek isteyeceksiniz.




Kova Burcu: Uzak ülkelere yapmak istediğiniz tatil planları bugün öne çıkabilir. Değişik yerler görme isteğiniz bugün çok yüksek. İş sorumluluklarınız üzerinizde baskı oluşturabilir.




Balık Burcu: Aile ortamlarınızda bugün kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Eviniz için yapacağınız bir harcama gündeme gelebilir. Davranışlarınızı gözden geçiriyorsunuz ve bu gerçekten işinize yarıyor.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR