Bugün Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler.


Genel olarak duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iç sesiniz size her zaman yol gösterebilir ama siz kulak vermesini bilirseniz. Aklınız çok çalışıyor, bu yüzden insanlarla iletişiminizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Sağlık, hizmet, politika ve işin içinde insan olan her tür işte başarılı olacaksınız. Bu sene, özel hayatınız mercek altında. Maddi konularda rahat etkiler altındasınız.




Koç Burcu: Bugün gün içinde kafanız bir çok şeye bozuk olabilir. Alınganlıklar yapmamaya çalışın. Ev ve aile hayatınızda sevindirici gelişmeler yaşayacak, güçlü insanlardan destek göreceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün isteklerinizle, yaptıklarınız arasındaki uyumsuzluğu farkedebilir, içsel olarak kendinize yüklenebilirsiniz. Özel hayatınızda ve iş yaşantınızda tek başınıza hareket etmeyin.




İkizler Burcu: Hayatınızdaki dinamikler adına harekete geçmek isteğiniz üzerinizde stres yaratsa da bugün iş hayatınızda duygusal olarak güçlü hisseeceksiniz. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir.




Yengeç Burcu: Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanların talepleri için uğraşabilirsiniz. Olayların derinine inmeniz gereken konularda kafanız biraz dağınık ve karışık olabilir.




Aslan Burcu: Bugün partnerinizin para durumuyla veya eşyasıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda verdiğiniz hizmetlerin kalitesi, başkaları tarafından takdir görecek.




Başak Burcu: Bugün özel hayatınızda sorunlar yaşamamak için boşvermiş tavrınızdan uzak durun. Başkalarının isteklerine önem vereceksiniz. Sosyal ortamlarda keyfiniz yerinde olacak.




Terazi Burcu: İnsanların sizin için dengesiz demesini istemiyorsanız, olaylara sadece kendi gözünüzden bakmamalısınız. İş alanlarınızda yaratıcı taraflarınızı gün boyunca devreye sokabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün aşk hayatınızdan bahsederken mantığınızla, duygularınızın çeliştiğini görebilirsiniz. Daha az samimi olduğunuz kişilerin sözleri sizi mutlu kılacak.




Yay Burcu: Kendinizi daha iyi yerlerde görme isteğiniz bugün en fazla aile yaşantınızı etkileyecek. Kafanızdaki plalardan bahsedin. Eviniz için yapacağınız harcamalarda elinizin ayarı olmayabilir.




Oğlak Burcu: Bu aralar büyük işlerle uğraşmanıza karşılık, kalbiniz ve gönlünüz kendi tanıdığınız insanlarla bir arada bulunmakta olacak. Özel yaşantınızda parttnerinizle birbirinizi anlayacaksınız.




Kova Burcu: Başkalarının para sorunları, sizin maddi durumunuzu da etkiliyor. İş hayatınızda para konuşmalarınız varsa bugün olumlu etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınızda sözlerinize dikkat edin.




Balık Burcu: Hayatınıza dair konuşmalarınız ve aldığınız kararları bugün keyifle uygulayabilirsiniz. Kafanızdaki soru işaretlerini, arkadaşlarınızdan alacağınız destekle çözmeniz mümkün olacak.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR