Bugün devreye giren jüpiter- uranüs karesiyle, özgürlük isteğimiz yüksek çalışabilir. Hayatımızı değiştirmemiz gereken fırsatlar karşımıza çıkabilir. Düşüncesiz hareket etmemeli ve her tür işimizde sabırlı olmalıyız. Bugün oluşan dolunay, toplumsal konuları, özgürlük statümüzü ve grupsal işlerimizi ön plana çıkaracak ve bizleri ilişkilerimizde hassas kılacak. Arkadaş ilişkilerimizde dikkatli olmalıyız. Kimliğimizi daha çok ön plana çıkarttığımız bu dönem, tek başımıza değil, grupsal enerjilerle ve diğer insanlarla işbirliği içinde olmalı, başkalarının haklarına kayıtsız kalmamalıyız. Demokratik ve özgürlükçü düşünüz biçimi yüksek olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tek probleminiz ısrarcılığınız ve kendi tarzınızda ısrar etmeniz. Zekanızı uygun bir şekilde kullanabilirseniz, iş hayatınızda çok başarılı olursunuz. Ama önce kendinizi düzeltmeli, huzursuz kafa yapınızı dengelemelisiniz. Bu sene, özel hayatınıza odaklanacaksınız. Hayatınızda değişmesi gerekenlere odaklanın, özgürlük duygunuzu çok abartmamaya çalışın.




Koç Burcu: Dolunay, arkadaş ilişkilerinizde ve sosyal ortamlarınızda önemli parasal teklifleri hayatınıza taşıyabilir. Dış ortamlarda hassas olacağınız bu dönem yeni insalarla karşılaşabilirsiniz.




Boğa Burcu: Dolunay, iş ve kariyer alanlarınızda bazı işlerinizin karşılığını alacağınız etkilerle dolu olacak. Bir işiniz başlayabilir veya bitebilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı özgürlük isteğiniz öne çıkabilir.




İkizler Burcu: Dolunay, seyahat, eğitim ve medya yoğunluklarını ortaya çıkarabilir. Arkadaş çevrenizdeki para mevzularınızda değişimler görülebilir. Maddi konulara karşı büyük bir özgürlük duygusuyla hareket edebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bu dolunay ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Aniden çıkacak bir borç veya ödeme sizi zorlayabilir. Şansınızı yüksek olması iş alanlarınızda özgür ve kafanıza buyruk davranmanıza neden olabilir.




Aslan Burcu: Dolunay, evlilik, ikili ilişkiler, taşınma alanlarınızda gerçekleşecek. Önemli kararlar gündeminizde olabilir. Yuva kurmak isteyenler için kalıcı adımlar atılacağı bir dolunay olabilir.




Başak Burcu: Bu dolunay iş, hizmet alanlarınızda bazı kararlar almanıza ve bu kararları uygulamanıza neden olabilir. Planlarınızın karşılığını alabilirsiniz. Özgürlük isteğinizi sosyal çevre alanlarınızda abartmamaya çalışın.




Terazi Burcu: Bu birkaç gün boyunca aşk hayatınızda önemli durum ve sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevre alanlarınızdaki yoğunluğunuz, özel hayatınızda gerginliklere sebep olabilir.




Akrep Burcu: Bu dolunay, ev ve aile alanlarınızda bazı hassas konuları hayatınıza taşıyabilir. Yoğun olacağınız bu dönemde evinize ve ailenize gereken özeni göstermeyi unutmayın yoksa zorlanabilirsiniz.




Yay Burcu: Birkaç gün boyunca yakın çevrenizde dönen olaylar sizi hassas kılabilir. Düşüncelerinizdeki gel gitlere dikkat edin. Aşk hayatınızda, ortaklaşa para mevzularında kafanıza buyruk ve özgür davranma isteeğiniz yoğun olacak.




Oğlak Burcu: Dolunay parasal alanlarınızı hassas kılacak. Elinize bir para geçebilir veya sevdiğiniz insanın para değişimleri yüzünden elinizden para çıkabilir. Aile hayatınızda karşı tarafı düşünmeden hareket edebilirsiniz.




Kova Burcu: Hayatınıza yeni kararlar girebilir, özel hayatınızdaki gelişmeler sonucunda hayatınıza yeniden çeki düzen vereceksiniz. Ortaklı işlerinizin karşılığını alabilirsiniz. Parasal bağlantılarınızda kalıcı adımlar atılabilir.




Balık Burcu: Dolunay, bir olayın iç yüzünü ortaya çıkarabilir. Bu dönem yaşayacaklarınız bir kaç gün boyunca sizi hassas kılabilir. Spekülasyonlu ve risk içeren işlerinizde bu birkaç gün çok dikkatli olmalısınız.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR