Bugün oluşan Merkür - Satürn karesiyle, hayata bakış açımız ciddi ve olumsuz olabilir. Gün içinde negatif düşünmemeye özen gösterelim. Bakış açımız dar olacak, alacağımız haberler, duyacağımız ve yaşayacağımız bazı olaylar keyfimizi azaltabilir. Uzak yerlerden dönüş yolunda bu bayram, trafik kazalarına dikkat edelim lütfen.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kendi bildiğinizi okumaya meraklı olduğunuzdan, çevrenizde size yardım etmek isteyen insanları görmüyorsunuz. Kendi kafanıza göre seçtiğiniz arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız olayları kestirip atmamalı ve onlardan ders çıkarmasını bilmelisiniz. Bu sene, düşüncelerinizi eyleme dökmekte zorlanabilirsiniz. Olumsuz düşünce yapısından uzak durun.




Koç Burcu: Bugün, eğlenceye yada aşk hayatınıza dayalı parasal konularda harcamalarınızı fazla bulabilir bunun sonunda moralinizi hemen bozabilirsiniz. Parasal sorumluluklarınızı kafanıza çok takmayın.

Boğa Burcu: Aile ortamlarınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Olumsuz fikirler, negatif düşünceler karşısında birbiriniz anlamadığınızı düşünebilirsiniz.

İkizler Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek, biraz olumsuz etkiler altında olacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlara anlayışlı karşı davranmaktan vazgeçmeyin.

Yengeç Burcu: Maddi konularda negatif düşünmeye meyilli olacaksınız. Aşk hayatınıza, çocuk alanlarınıza ve eğlenceye dayalı harcamalarınızda bir takım zorlanmalar, sizin hayatınıza negatif bakmanıza neden olabilir.

Aslan Burcu: Aile hayatınızda kolay moraliniz bozulabilir. Sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aile sorumluluklarınız hayatı dolu dolu yaşamak isterken kendinizi çok iyi hissettiğiniz bir anda sizi aşağıya çekebilir.

Başak Burcu: Yakın çevrenizin sorumlulukları, fikirsel olarak sizi yorabilir, özellikle konuşmalarınızda, yakın çevrenizle olan iletişiminizde, bu pazar çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Terazi Burcu: Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla bir arada bulunacağınız yerlerde parasal konulara kolay moraliniz bozulabilir. Negatif etkilerden uzak durmaya çalışın, olayları kafanızda büyütmeyin.

Akrep Burcu: Özellikle iş sorumluluğunuz ya da kafanızdaki bir görüşme veya bir konuşma sizi moral olarak aşağıya çekebilir bir takım konuşmalar sizi zorlayabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Yay Burcu: Dış ortamlarda ve seyahatlerde beklenmedik olaylara açık olacaksınız, beklenmedik bir takım olaylar özellikle hayata geniş açıdan bakmanızı zorlaştırabilir.

Oğlak Burcu: Bu Pazar, özellikle parasal konularda, bulunacağınız sosyal ortamlarda kolay moraliniz bozabilir. Kendinizi arkadaş ilişkilerinizde zorlanırken bulabilirsiniz.

Kova Burcu: Hayatınızda, göz önünde bulunacağınız yerlerde tartışmalara ve problem yaşamaya açık olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak bu Pazar zor gözüküyor.

Balık Burcu: Geleceğe dair önemli sorumluluklarınızda bakış açınız biraz dar ve negatif olabilir. Dış ortamlarda, daha az tanıdığınız insanların yanında bu etkiye karşı dikkat edin.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR