Haftaya ay yengeç burcunda, ev, aile, yuva, güvenlik konularımız ön planda olarak giriş yapıyoruz. Akşam saatlerine kadar ay boşlukta olacağından önemli kararlardan kaçınalım. Salı gecesi oluşan aslan burcunda oluşan yeniay, yeni karar ve başlangıçlarımız için bizi destekleyecek. Perşembe günü merkür aslan burcuna geçecek ve iletişimimizde duygusal ve gösterişli yanlarımızı ortaya çıkaracak. Yine aynı gün başkalarının bakış açılarına saygı göstermeli, fanatik, obsesif düşünce biçimden uzak durmalıyız. Pazar günü ise, negatif düşünmemeye özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; karşı cinsin ilgisini çok kolay üzerinize çekiyorsunuz. Çekiciliğiniz sosyal ortamlarda ön plana çıkmanıza neden oluyor. Doğal bir öğretici olduğunuzdan, çevrenizdeki herkese bir şeyler öğretmeye yatkınsınız. Bu sene, kendi gelişiminizi hızlandıracak önemli işlerle karşılaşabilirsiniz. Şans sizden yana.




KOÇ BURCU: Haftaya ailevi ortamlarınız da bulunarak, ev alanlarınız devrede olarak başlıyorsunuz. Aile ortamlarınızda keyifli hissedeceğiniz ve olayları coşkuyla karşılayacağınız bir dönem içerisindesiniz.




BOĞA BURCU: Gün boyunca önemli işlerle uğraşmak yerine, size huzur verecek kendinizi daha iyi hissettiğiniz yerlerde bulunmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar size bir çok konuda destek olabilirler.




İKİZLER BURCU: Maddi konulara odaklı bir şekilde haftaya giriş yapıyorsunuz. Bugün kendinizi parasal konularda güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olacak bu yüzden çözümler üreteceksiniz.




YENGEÇ BURCU: Haftaya şartlar lehinizde olarak başlayacaksınız.Önemli koşturmalar, fırsatlar, şanslar gündeminizde olacak gün içerisinde konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.




ASLAN BURCU: Bugün canınız çok önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Geçmiş konu ve olaylar, devrede olacak. Maneviyatınızı yükseltecek size keyif verecek alanlara yönelmeniz en doğrusu.




BAŞAK BURCU: Sosyal ortamlarınız, arkadaş meclisleriniz aktif olarak haftaya merhaba diyorsunuz. Bu aralar, yoğun plan ve program içerisinde olabilir, bir oradan bir buraya devamlı hareket halinde olabilirsiniz.




TERAZİ BURCU: Bu dönem olabildiğince göz önündesiniz. Önemli kararlardan ve başlangıçlardan kaçınmanız gerekecek. Bir yandan daha önceden konuşulmuş ve yarım kalmış işleri tamamlayabilirsiniz.




AKREP BURCU: Haftaya dış ortamlar, eğitim, seyahat ile ilgili konular devrede olarak başlıyorsunuz. Bu aralar enerjiniz çok yüksek dış ortamlara, seyahate dayalı işleriniz varsa önemli kararları yarından sonra yapmaya çalışın.




YAY BURCU: Para ödemeleri, para dengeleri, alacak verecek oluşumları devrede olabilir. Gün içerisinde önemli kararlardan, parasal kararlardan kaçınmanız gerekecek onun dışında, keyfiniz yüksek.




OĞLAK BURCU: Sevdiğiniz insanın hayatındaki oluşumlar etkileşimler daha fazla gündeminizde olacak, bugün ortaklı bir işiniz varsa önemli kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.




KOVA BURCU: Haftaya iş, hizmet ve sağlık alanlarınız devrede olarak başlıyorsunuz. İş alanlarına dair önemli karar ve başlangıçlarınızı başka güne bırakmakta fayda var.




BALIK BURCU: Haftaya eğlenceli konu ve olaylar gündeminizde olarak başlıyorsunuz. Sanata ve yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa önemli konularda harekete geçmemeye özen gösterin.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR