Bugün gökyüzünde oluşan güneş-uranüs üçgeniyle kendimize ve çevremize karşı olabildiğince esnek, neşeli, mutlu, iyimser olacağız. Olaylara karşı rahat yaklaşımımız her tür sorunu aşmamıza neden olacak. Farklı ve sıradışı herşey daha çok ilgimizi çekebilir. Yeni keşifler yapmak, olaylara yeni çözümlerle yaklaşmak etkili olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; yaşlı insanlardan, akraba veya kardeşlerinizden her zaman yardım görecek, istediklerinizi yapabileceksiniz. Hile hurdadan mümkün olduğunca uzak durmalı, zihninizi yormaktan kaçınmalısınız. Hayatınızda sizinle uğraşan insanlar olabilir ama şansınız size hep yardım edecek. Bu sene, her konuda desteğiniz fazla olacak. Şansınız çok yüksek.




Koç burcu: Hayata karşı esnekliğiniz çok yüksek. Farklı sıradışı sizi heyecanlandıracak aktiviteler içerisinde yer almak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda da olumlu etkiler söz konusu.




Boğa burcu: Bu Pazar, ailevi ortamlarınızda kendinizi çok rahat esnek uyumlu hissedebilirsiniz. Yine farklı değişik olaylar, konular gün içinde sizi heyecanlandırabilir.

İkizler burcu: Kendinizi olabildiğince esnek rahat ve hayata karşı keyifli neşeli hissedeceksiniz. Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızın yanında farklı ve sıradışı bir gün sizi bekliyor olacak.




Yengeç burcu: Kendinizi toplum içerisinde kalabalık ortamlarda gayet keyifli, güvenli esnek hissedeceksiniz. Değişik ortamlarda bulunmak sizi ferahlatabilir. İşinizle ilgili de güzel haberler alabilirsiniz.




Aslan burcu: Uzak yerlerde seyahateyseniz, güzel ve keyifli etkileşimler altında olacaksınız. Esnek, rahat, mutlu olarak, çevrenizdekilerle iyi anlaşacak, farklı, sıradışı konulara odaklı olacaksınız.




Başak burcu : Her koşulda farklı bir gün geçirmek öne çıkmaya başlayacak aynı zamanda arkadaş ortamlarında ve sevdiğiniz dostlarınızın yanında sezgilerinizi güzel bir şekilde kullanacaksınız.




Terazi burcu: Sevdiğiniz insanla yaşadığınız zorlanmaların geride kaldığını görüyor olacaksınız. Özellikle özel hayatınızda sosyal ortamlarda oldukça keyifli etkiler altındasınız.




Akrep burcu: İş alanlarınızda güzel haberler devrede olacak. Her tür konuda kendinizi rahat esnek ve güvenli hissediyor olacaksınız. Farklı konu ve olaylar daha fazla öne çıkabilir.




Yay burcu: Uzak seyahatlerde, tatil ortamlarında, aşk hayatınızda kendinizi çok esnek, rahat, keyifli hissedeceksiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkileriniz sizi hareketlendirebilir.




Oğlak burcu: Ev ve aile alanlarınızda esnek bakış açınızla, hayata daha neşeli, keyifli, daha mutlu bir şekilde yaklaşmasını bileceksiniz. Ailevi ortamlarda ortaklaşa para konularında güzel etkileşimleriniz olacak.




Kova burcu: Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla ikili ilişkilerinizde kısa vadeli planlarınız devrede olacak. Hayata, esnek, mutlu keyifli bir şekilde yaklaşıyor olacaksınız. Altıncı hissiniz yüksek çalışabilir.




Balık burcu: Parasal konularda alacağınız güzel haberler, keyfinizi daha da yerine getirecek Her zaman yaşadığınız Pazar gününden daha farklı, daha heyecanlı, daha keyfi yüksek bir gün sizleri bekliyor.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR