Haftaya ay oğlak burcundayken, işlerimize odaklı bir şekilde başlıyoruz. Bu Pazartesi güneş aslan burcuna geçecek. Kimliğimizde açık, sıcak, gösterişli yönlerimiz öne çıkmaya başlayacak. Yine bu Pazartesi venüs başak burcuna geçecek, ilişkilerimizde seçici, mükemmeliyetçi ve eleştirel olabiliriz. Yine bugün fırsatları yüksek bir gün olabilir. Doğum yapanlar için uygun bir gün. Spor yapanlar kaslarını fazla zorlamamalılar, harekete ve girişimciliğe uygun işler için şansı ve fırsatları yüksek bir gün. Cuma günü bir yandan ekonomik adımlar atmak, sevgimizi ölçülü göstermek öne çıkarken, diğer yandan da ilişkilerimizde hayalkırıklıkları oluşabilir. Pazar gününe ekstra dikkat etmeliyiz. Erkek figürleriyle anlaşmakta zorlanabiliriz. Tehlikeli yer ve insanlardan uzak duralım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevimli, tatlı, ışıltılı, cömert, sevecen bir insansınız. Başladığınız işi bitirmeye çalışın ve sizi gerçeklerden alıkoyacak oluşumlardan uzak durun. Karşı cinsin ilgisini üzerinize rahatlıkla çekiyorsunuz. Bu sene özel hayatınız daha fazla mercek altında olacak. Yeni fırsatlar size yeni kapılar açabilir.




Koç Burcu: Arkadaşlarınızın ve sosyal çevre ilişkilerinizin hassas olacağı bu bir kaç gün, koşturmalarınız artabilir. Bu da aşk hayatınızda ve aile konularında istediğiniz dengeyi sağlamakta sizi zorlayabilir.




Boğa Burcu: Bugünden sonra ev ve aile alanlarınıza kanalize olacaksınız. Dolunay, iş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olacak. Yakın çevre alanlarınızda ve iletişim konularında fırsatlarla dolu bir gün olabilir.




İkizler Burcu: Bu dönem, evinizde değişiklik yapmak için dekorasyon, badana, tadilat gibi işlere kalkışabilirsiniz. Dolunay uzak çevrenizde oluşan olayları hayatınıza taşıyabilir. Maddi konularda harcamalarda aşırıya kaçmayın.




Yengeç Burcu: Bugünden sonra daha çok para konuşuyor olacaksınız. kazançlarınızda bir artış söz konusu olabilir. Dolunay, elinizden bir para çıkmasına neden olabilir. Bir borç veya ödeme sonucu gerginlikler oluşabilir.




Aslan Burcu: Birkaç haftadan beri üzerinize yerleşmiş olan miskinlik ve isteksizlik geride kalmaya başlayacak. Parasal gelişmeleriniz hız kazanacak. Dolunay özel hayatınıza dikkat etmenizin altını çizmekte.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla artık biraz geri plana çekilmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek ve biraz kafanızı rahatlatmak isteyebilirsiniz. Bu dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir.




Terazi Burcu: Bugünden sonra sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Yine bugün oluşan dolunay, aşk ve çocuk hayatınızda önemli sonuçları ve olayları gündeme taşıyabilir.




Akrep Burcu: Bugünden sonra tüm ilginizi kariyer alanlarınıza yönlendireceksiniz. Yine bugün oluşan dolunay, ev ve aile alanlarınıza vakit ayırmanız, onları ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çizmekte.




Yay Burcu: Yorucu bir dönemin ardından daha çok tatile çıkma, değişik yerlere gitme isteğiyle hareket edeceksiniz. Bu dolunay, yakın çevrenizde önemli olaları ve sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Göz dolduracaksınız.




Oğlak Burcu: Dolunay parasal konularda hassasiyetinizi ön plana çıkartabilir. bir yandan parasal konular gündemde olurken diğer yandan da şanslı etkilere sahip olacaksınız. Eş alanınızda da şanslı etkiler devrede.




Kova Burcu: Evlilik ve ikili ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak. Bu dolunay, kişisel hayatınızda yeni kararlar alabilir, hayatınızda sonuçlara ulaşabilirsiniz. İş anlamında da fırsatlarınız yüksek olacak.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla, çalışma ve iş koşullarınız devreye girmeye başlıyor. Özel hayatınızda keyfiniz yerinde olacak. Bugün oluşan dolunay, bir olayın iç yüzünü, işle ilgili sonuçları hayatınıza taşıyabilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR