Bugün oluşan mars- satürn, mars- neptün üçgeniyle yaratıcılığımız artacak, ağır işler, planlı, programlı çalışmalar için rahatlıkla harekete geçebiliriz. Yine bu Cumartesi, merkür düzelmeye başlayacak. İletişimimizdeki sorunlar ortadan kalkmaya başlıyor. 3 haftadır yaşadığımız olayların şartları değişebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, kişilikli, enerjik ve rahat bir insansınız. Girişimci yönünüzle altından kalkamayacağınız hiçbir şey olamaz. O yüzden siz sağlam durdukça yaşam size istediklerinizin bir çoğunu sağlayacak. Yine de kendinizi geliştirmeli ve savurganlıktan vazgeçmelisiniz. Bu sene, sanata ve üretmeye dayalı işlerinizde şans sizden yana.




Koç Burcu: Merkür ev ev aile alanlarınızda düzelecek. İletişiminizde rahatlamalarla karşılacaksınız. Ailevi konularda, gayrimenkul, evle ilgili alım, satım işleriniz için artık harekete geçebilirsiniz.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizde ve iletişim alanlarınızda rahatlamaya başlayacaksınız Artık varsa reklam, pazarlama, satış, bilgisayar işleriniz için harekete geçebilirsiniz.




İkizler Burcu: 3 haftadır para evinizde gerileyen merkür düzelmeye başlıyor ve artık ticaret hayatınızda rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. Paraya dayalı işleriniz için bu tarih sonrası anlaşmalarınız için harekete geçebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Kişisel alanınızda gerileyen merkür düzelmeye başlıyor. Artık kendinizi daha rahat ifade edecek ve kafanıza takılan soruların, takıntıların ve duygusal travmaların sizden uzaklaştığına şahit olacaksınız.




Aslan Burcu: Merkür düzeliyor ama hala harekete geçmemelisiniz. Biraz da olsa iletişimde rahatlamalar görülecek. Gelecek planlamalarınızı bu düzelmeden sonra rahatlıkla yapabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün düzelen merkür, sosyal ortamlarda kendinizi daha kolay ifade etmenize neden olacak. Arkadaşlarınızla yaşadığınız bazı anlaşmazlıkların ve sorunların geride kaldığına şahit olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Merkür kariyer alanınızda düzelmeye başlıyor. İş alanlarınızda zorlandığınız iletişim konuları geride kalmaya başlayacak. İfadeniz rahatlayacağından artık daha rahat bir nefes alabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün merkür düzeliyor. Seyahat, idealler, eğitim, ticaret, medya, hukuk alanlarınızda bir iletişim sorunu yaşadıysanız, bu tarih sonrası iletişiminizde rahatlamalar görülecek.




Yay Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda birkaç haftadan beri gerileyen merkür, bu tarih ve sonrası parasal konularda size rahat bir nefes aldıracak. Eşinizin veya ortağınızın para durumlarında da düzelmeler görülebilir.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda yaşadığınız iletişim aksaklıkları ve sorunların bu tarih sonrası geride kaldığına şahit olabilirsiniz. Bu tarihten sonra doğru iletişimle sorunlarınıza çözüm oluşturabilirsiniz.




Kova Burcu: Merkürün düzelmesiyle, iş alanlarınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarının, aksamalarının geride kaldığına şahit olacaksınız. İş alanlarınızda sonuçlara bu tarih sonrası ulaşmanız mümkün.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla merkürün düzelmesiyle beraber artık aşkta ifadeniz rahatlayacak. Sevdiklerinizle daha güçlü bir iletişim içine geçeceksiniz. Düşündüklerinizi uygulama zamanı.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR