Bugün ve yarın Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmemiz bizim yararımıza olacak. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, anlayışlı, zeki, orijinal, insanları seven bir insansınız. Sosyal çevreniz çok geniş ve herkesle arkadaş olmayı iyi beceriyorsunuz. Prestijli işler tam size göre. Enerjinizi doğru kullanmalı, hayal gücünüzü çalıştıracak ortamlarda bulunmalısınız. Bu sene, hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek ortamlar içinde yer alabilirsiniz.




Koç Burcu: Başkalarına karşı olan tavırlarınız ve idealist düşünce yapınızla, geçmişi ve durumları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Değişimlerin sizi dönüştürdüğünü farkedecek, kendinizi yenileyeceksiniz.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınız ve çevrenizle yapacağınız ortaklaşa planlar sizi amacınızı daha fazla yaklaştırabilir. Sadece kendiniz için değil, tüm çevrenizi işlerinizin ve dualarınızın içine dahil etmelisiniz.




İkizler Burcu: İş alanlarınızda kafanız karışıksa bugünlerin size yol gösterecek etkilerini iyi takip etmeye çalışın. İşinizdeki idealist düşünceleri, yaratıcılığınızla, verimliliğinizle lehinize çevireceksiniz.




Yengeç Burcu: Yüksek eğitim alanlarında kafanızda idealize ettiğiniz konuları istediğiniz gerçekliğe oturtabilirsiniz. Aşk hayatınızda da yönünüzü iyi belirleyecek, sorumluluk almaktan kaçınmayacaksınız.




Aslan Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızdaki idealist yaklaşımlarınız, gerçek bilgi ve disiplinle birleşirse, ailevi konularda şansınız açık olacak. Maneviyatınızı geliştiren olaylar yaşayacaksınız.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatındaki belirsizlikler ve karmaşalar, iyi bir iletişimle, alınacak bazı kararlarla çözüme ulaşabilir. Yakın çevrenizdeki herkesin, size yardım ettiğini görecek, şansınızı arttıracaksınız.




Terazi Burcu: İş alanlarınızda yaptığınız fedakarlıkların ve yardımların karşılığını almak, toplum desteği görmek çok kolay olacak. Maddi konularda sorumlu ve disiplinli adımlar, iş alanlarınızda mucizevi etkiler yaratabilir.




Akrep Burcu: Aşk ve çocuk alanlarınızda kafanızda idealize ettiğiniz konuları gerçekliğe ve açıklığa kavuşturabilirsiniz. Yaratcılığınız göz dolduracak, hayatınız adına atacağınız adımlarda bu üretkenlikle yol alabilirsiniz.




Yay Burcu: Aile hayatınızda gerçekçiliği elden bırakmayarak, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kadere teslim olmak, kendinizi olayların akışına bırakmak isteyeceksiniz. Siz rahatladıkça hayat size daha fazla gülümseyecek.




Oğlak Burcu: İletişim, yazmaya, reklama dayalı işlerinizde yaratıcılığınız size yeni tarz işler sunacak. Kendinizi çevreniz ve ortaklıklarınız konusunda oldukça şanslı hissedebilirsiniz. Amacınıza hizmet eden işlerin peşinden gidin.




Kova Burcu: Parasal konularda idealist yaklaşımlarınız varsa, bazı şeyler hayal ediyorsanız, iş potansiyeliniz ve gösterdiğiniz disiplin sonucunda hayallerinize kavuşmanız an meselesi. İş alanlarınızda önemli kararlar devrede olabilir.




Balık Burcu: Hayatınızdaki kafa karışıklıkları, belirsizliklerin ve aşırı idealize ettiğiniz konuları gerçekçi bir paltforma oturtabilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR