Bugün gökyüzünde etkili olacak jüpiter- neptün üçgeniyle, dini konular, oluşumlar, insan ilişkileri, insan hakları, ruhaniyet içeren her tür çalışma ve öğreti öne çıkacak. Bir insan için önemli bir rol üstlenmek veya bir insanın hayatımıza dahil olarak bize yol göstermesi de söz konusu olabilir. Yardımlaşma isteğimiz yüksek olacak yalnız herşey çok güzel ve çok iyi diyerek çok risk almaktan ve abartılı hareket etmekten kaçınmaya özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; atılgan, sabırsız, fevri, bencil, değişken ve ilerici bir insansınız. Sezgileriniz çok kuvvetli ve zekanızı işinizde gösterebileceğiniz alanlarda başarı sizin olacak. Duyarlı ve kararsız olmazsanız yaşantınızdan daha fazla tatmin sağlayacaksınız. Bu sene, yardımlaşmanın öne çıkacağı bir yıl olabilir. Bol gezecek, seyahatlerinizden fayda sağlayacaksınız.




Koç Burcu: Ruhen ve manen kendinizi yenileyeceksiniz. Kendinizi ailevi konularda etkili ve yardımsever bulabilirsiniz. Bu birkaç gün boyunca aile ortamlarınızda huzuru bulun, dinlenin.




Boğa Burcu: Geleceğiniz adına idealize ettiğiniz işlerinizde hırslarınızı bir kenara bırakacaksınız. Yakın çevreniz ve iletişim halinde olacağınız insanlardan çevrenizden göreceğiniz destekle kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.




İkizler Burcu: İşinizdeki yardımlaşma, başkalarını düşünerek hareket etme dürtünüz size kazandırabilir. İşinizdeki idealist düşünceleri, yaratıcılığınızla, verimliliğinizle lehinize çevireceksiniz.




Yengeç Burcu: Hoşunuza giden bir seyahat, tatil fırsatı varsa kaçırmayın, bu geziden çok şey öğrenebilirsiniz. Bu birkaç gün beklentilerinizi gözden geçirip, gerçek amacınıza hizmet eden olayları aradan seçmeniz gerekecek.




Aslan Burcu: Başkalarına özellikle maddi olarak zor durumda olan insanlara yardım etme isteğiniz yüksek olabilir. Maneviyatınızı geliştirebilir, daha çok hayatın anlamıyla, bilinmeyen konularla ilgilenebilirsiniz.




Başak Burcu: Sosyal çevre ortamlarınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızın yüksek olacağı günler. Ortaklaşa işlerde bulunmak, projeler başlatmak veya içinde yer almak sizi çok mutlu edebilir.




Terazi Burcu: İş konusunda ne istediğinize karar verin ve bu karara uygun harekete geçin. İş alanlarınızda yaptığınız fedakarlıkların ve yardımların karşılığını almak, toplumdan istediğiniz desteği görmek çok kolay olacak.




Akrep Burcu: Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeli ve gerçekten ne istediğinizi gözden geçirmelisiniz. Yaratcılığınız göz dolduracak, hayatınız adına tacağınız adımlarda bu üretkenlikle yolalabilirsiniz.




Yay Burcu: Davranışlarınızı, hayatınızı sorgulamanız ve gözden geçirmeniz işinize yarayacak. Kendinizi sevdikleriniz, aileniz yanında çok mutlu hissedeceksiniz tadını çıkarın.




Oğlak Burcu: İletişim, yazmaya, reklama, satışa dayalı işlerinizde olayları çok idealize etmeden hareket edin. Kendinizi çevreniz ve ortaklıklarınız konusunda oldukça şanslı hissedebilirsiniz.




Kova Burcu: Kendinizi yaptığınız işlerde iyi hissedecek, düşündüklerinizin karşınıza geldiğine şahit olacaksınız. Bu süreci iyi değerlendirin. Maddi konularda abartmayın, aşırıya kaçmayın.




Balık Burcu: Hayallerinizin insanı karşınıza çıkabilir veya siz yaşadıklarınıza fazla anlamlar yükleyebilirsiniz. Keyfiniz fazlasıyla yerinde olacak yalnız risk içeren işlerde, hayalcilikten uzak durun.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR