Girişeceğimiz işlerin, dileklerimizin, çabalarımızın ön plana geçeceği bugün gerçek isteklerimizi somut olarak şekillendirebiliriz. Bir şeyler inşa etmek, kurmak, sabırla ve anlayışla atılacak her tür adım için bu özel etkileşimden en güzel şekilde yararlanmalı, gerçek isteklerimizi ayırt etmeli, şans alanlarımızı disiplin ve gerçeklikle kurmaya özen göstermeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; neşeli, sempatik, cömert, dürüst bir insansınız. İş hayatınızda şans sizden yana olacak. Başkalarının yanında çalışmak yerine kendi istediğiniz bir alanda daha başarılı olursunuz. Ailenize ve evinize düşkünsünüz. Bu sene hayat sizi bir çok açıdan destekleyecek. İstediğiniz bir seyahat gündeme gelebilir.




Koç Burcu: Aile kökeninize yönelik duygusal ve maddi çözülmemiş problemlerinizi gözden geçirmek, için uygun bir gün. Ailenizi ilgilendiren olaylara sorumlulukla yaklaşırsanız başarı kaçınılmaz olabilir.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda ne istediğinizi bildiğiniz ve doğru iletişimle kalıcı adımlar atacağınız günler olabilir. İletişime dayalı işlerinizde ortaklaşa atılacak adımlar uzun soluklu ve kalıcı olabilir.




İkizler Burcu: Kariyer ve iş oluşumlarınız adıma şanslı günlerdesiniz. İş sorumluluklarınızı, elde edeceğiniz kazançlarınızla birleştirebilir, parasal konularda kendinize yeni yönler çizebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda yönünüzü iyi belirleyecek, sorumluluk almaktan kaçınmayacaksınız. Çocuk sahibi olmak için önemli kararlarınız devrede olabilir.


Üretkenliğinizi iyi organize etmelisiniz.




Aslan Burcu: Aile hayatınızda yardımlaşmanın öne çıkacağı günler içindesiniz. Ailenize yardım etme isteğinizi iyi organize edebilirseniz, kafanızdakileri rahat uygulayabilirsiniz. Bilinçaltını ve davranışlarınızı gözden geçirin.




Başak Burcu: Sosyal çevre ortamlarınızda yakın çevrenizdeki herkesin, kardeşiniz, akrabanız, dostlarınızın size yardım ettiğini görecek, iletişimle ilgili işleriniz için kararlar alacaksınız.


İstediklerinizi iyi gözden geçirmelisiniz.




Terazi Burcu: İş, kariyer, alanlarınızda kalıcı güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Maddi konularda sorumlu ve disiplinli adımlar, iş alanlarınızda uzun soluklu işlere başlamanızı veya işlerinizde güzel sonuçlar almanızı hızlandırabilir.




Akrep Burcu: Eğitime, seyahate, yüksek eğitim ve ideallere dayalı konularda önemli kararlar ve istekler devreye girebilir. Bir su grubu olarak bu amacınıza hizmet eden arzularınızın peşinden koşmaya özen gösterin.




Yay Burcu: Yakın çevre olaylarınızda ve aşk hayatınızdaki değişimleri içselleştireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Ortaklaşa para alanlarınızda önemli ve güçlü kararlar devreye girebilir.




Oğlak Burcu: İş, iletişim ve sosyal çevre alanlarınızda iyi organize olabileceksiniz. Sosyal çevrenizin sorumlulukları size yeni anlaşmaların, yeni girişilecek işlerin kapısını açabilir.




Kova Burcu: İş alanlarınızda kalıcı, istikrarlı ve sağlam adımlar atacaksınız. Hayat sizi destekleyecek. İş alanlarınızdaki girişimlerinizin somut karşılığını alacağınız ve uzun vadeli parasal anlaşmalar yapacağınız günler olabilir.




Balık Burcu: Geleceğe dayalı, aşkta, sanata ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde şanslı bir gün. Aşk hayatınızda kalıcı sonuçlar elde edebilir, her konuda düşündüklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR