Haftaya ay terazi burcunda, ikili ilişkilerimiz ve özel hayatımız devrede olarak başlıyoruz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri oluşan mistik üçgenle hayallerimizin peşinden gidebilir, gerçek isteklerimizi somut olarak şekillendirebiliriz. Devreye giren bu özel etkiden en güzel şekilde yararlanmalı ve bugünlerde bolca dua etmeliyiz. Cumartesi günü yaratıcılığımız artacak, ağır işler, planlı, programlı çalışmalar için rahatlıkla harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; entelektüel, sivri, bilimsel, anlayışlı, insanlara candan yaklaşan, bağımsız bir insansınız. Güçlü karakterinizle üstesinden gelemeyeceğiniz konu yok. Çalıştığınız ortamlarda sivrilen kişiliğiniz ve meydan okuyan tavırlarınız zaman zaman zorluk yaşatabilir. Bu sene, kariyer ve iş yaşantınızda önemli değişim ve fırsatlarınız olacak.




Koç Burcu: Özel hayatınızda çabuk sıkılabilir, başınıza buyruk davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygularınızı saklamak kolay olmayacak, ailenizle yapacağınız konuşmalarınıza dikkat edin.




Boğa Burcu: Daha önceden konuşulmuş bir takım işleriniz için bugün harekete geçebilirsiniz. Ağzınızdan çıkmaması gereken sözcükler için dikkatli olun. İş alanlarınızda kolay sıkılabilirsiniz.




İkizler Burcu: Eğlenceye dayalı konu ve olaylara açıksınız. Maddi konularda duygularınız ve düşünceleriniz bir çalışmayacak. Sosyal ortamlarda kolay tepki göstermeye meyilli olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün gerek iş, gerek aile ortamlarınızda sıkılgan ve tepkili olabilirsiniz. Alacağınız haberler gün içinde abartıyla hareket etmenize neden olabilir. Gelecek planlarınız devrede.




Aslan Burcu: İletişim halinde olacağınız insanlarla konuşmalarınız, kendinizi yanlış ifade etmekten kaynaklı olarak sizi zorlayabilir. Fikirsel olarak çabuk tepki vermeye, sıkılganlıklara açık bir gün.




Başak Burcu: Bugün sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde para ödemelerinizde abartıdan kaçının. Maddi konularda sıkılganlığınız kolay para harcamanıza neden olabilir. Hayatı irdelediğiniz bir dönem.




Terazi Burcu: Bugün kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olacağından özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İş alanlarınızda duygusal olarak tutamayacağınız sözlerden kaçının.




Akrep Burcu: Geçmişle karşılaştırmalarınız yoğun olacağından, sizi az tanıyan çevrelerde insanların sizi anlaması biraz zor olabilir. İş alanlarınızdaki değişimler sizi duygusal olarak yorabilir.




Yay Burcu: Sosyal ortamlarınızda ortaklaşa para harcamalarınız yüksek olabilir. Aşk hayatınızda kolay sıkılmaya ve tepki göstermeye müsait olacaksınız. Değişimlere açık olmaya çalışın.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızda beraber iş yaptığınız insanlarla mantıken bugün anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yine de alacağınız destekle kendinizi iyi hissetmeniz mümkün. Aile, iş dengesini iyi kurun.




Kova Burcu: Bugün bulunacağınız çevrelerde iş konularında bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. Düşüncelerinizi aktarırken zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda keyfiniz yerinde.




Balık Burcu: Bugün maddi konularda sıkılgan ve başınıza buyruk davranma isteğiniz yüksek olacak. Özel hayatınız için yapacağınız harcamalarınız yüksek olabilir. Abartı davranışlardan uzak durmaya çalışın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR