Bugün ve yarın Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Omuzlarımız, kollarımız, eller ve ciğerlerimiz hassas olabilir. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; düşünceli, kibar, sezgili ve liderlik özelliği belirgin, çekici bir insansınız. İnsanları çok kolay etki altına alıyorsunuz. Bu yüzden beraber olduğunuz insana ve çalıştığınız insanlara buyurganlığınızdan vazgeçmeli, kendi isteklerinizi dikte etmemeye özen göstermelisiniz. Bu sene, maddi konularda yolunuz çok açık, şansınızı iyi değerlendirin.




Koç Burcu: Bugün, iletişiminiz hızlanacak. Her tür iş görüşmesi ve konuşması için rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Dış etkenlerin duygularınızı etkilemesine izin vermeyin. Sezgileriniz açık.




Boğa Burcu: Paraya dayalı işleriniz devrede olacak. Paraya dayalı görüşme ve konuşmalar için bu günden faydalanın. Aile hayatınızda istediğiniz bir tadilat, dekor değişimine açıksınız.




İkizler Burcu: Gün içinde hayata daha pozitif bakacaksınız. Kafanızda büyüttüğünüz problemleri, farklı görmeye başlayacak ve isteklerinizi harekete geçireceksiniz. Sezgilerinizi es geçmeyin.




Yengeç Burcu: Yaşanılanları gözden geçirmek için uygun bir gün ama harekete geçmek için değil. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Sakinlik ve huzurlu ortamlar size yarayacak.




Aslan Burcu: Bugün organizasyona yönelik işlerinizde kendinizi göstereceksiniz. Kalabalık ortamlarda, arkadaş meclislerinde olmak yaşadığınız olumsuzlukları kolay atlatmanıza neden olacak.




Başak Burcu: İş hayatınız aktif olacak. İşlerinizi konuşmak, harekete geçmek için uygun bir gün. Sosyal ortamlarda keyfinizi iyi ilişkilerle arttırabilirsiniz. Özel hayatınızda bazı şeyleri görmezden gelin.




Terazi Burcu: Seyahatler, dış ortamlara bağlı işleriniz devreye girebilir. Her tür grupsal, yabancılarla olan işler için uygun bir iki gününüz olacak. İş konularınız için değişik insanlarla bir araya gelmelisiniz.




Akrep Burcu: Ortaklaşa harcamalarınız devrede olacak. Hayatınızdaki krizleri ve değişimleri bu iki gün iyi yöneteceksiniz. İş ilişkilerinizde doğru hamleler bugün size yarayabilir. Aşkta etkileşimleriniz yüksek.




Yay Burcu: Ortaklaşa yapılacak işlerinizde rahat harekete geçebileceksiniz. Önemli anlaşmalarınız varsa bu günler konuşmak ve paylaşmak için uygun olacak. Uzaklardan alacağınız haberler keyfinizi arttırabilir.




Oğlak Burcu: Yapılması gereken işlerinizin üzerine eğilebilir, daha rahat hareket edebilirsiniz. Bu birkaç gün çok çalışmalıyım diyerek kendinizi çok zorlamamaya çalışın.




Kova Burcu: Gün içinde aktif olmak isteyecek hayata daha pozitif ve iyimser bakacaksınız. Sanata, üretkenliğe dayalı işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Özel hayatınızda herşey istediğiniz gibi ilerliyor.




Balık Burcu: Bugün, evinize ve ailenize gereken özeni göstereceksiniz. Onlar için rahat harekete geçebilir, sorunlarınız varsa çözüm üretebilirsiniz. İş ilişkilerinizi iyi idare etmeniz gerekebilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR