Bugün gökyüzünde oluşan güneş- plüton karşıtlığı, otorite figürleriyle güç mücadelelerini tetikleyebilir. Baskı, kıskançlık, manipüle etme, yönlendirme gibi duyguların etkisiyle hareket edeceğiz. Bu da çekişmeleri ve sürtüşmeleri arttırabilir. Bir eşyamız, ilişkimiz bozulabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, maceraperest, araştırmacı, zeki bir insansınız. Çok yönlü olmanız hayatınızda bir çok deneyim yaşayacağınızın göstergesi. Profesyonel bir alanda başarı kazanmaya meyillisiniz. Yalnız ruhunuzun macerperest yanlarını kontrol altına almalı, sizi sevenleri üzmemelisiniz. Bu sene iş alanlarınızda fırsatlarınız yüksek ama güç çekişmelerinden uzak durun.




Koç Burcu: Bugün aile hayatınızda kendinizi mutlu ve güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olmasına karşın, iş alanlarınızdaki mücadelelerin aile hayatınızdaki huzurunuzu bozması söz konusu olabilir.




Boğa Burcu: Sadece kendi istek ve beklentilerinize odaklı olacağınız bugün, yakın çevrenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi fikirsel olarak güç mücadelelerinin içinde bulacaksınız.




İkizler Burcu: Önemli işlere dahil olmayı bugün pek onaylamayacaksınız. Maddi konularda alaca verecek dengesini iyi oturtmanız gerekecek, ortaya çıkacak bir ödeme sizi zorlayabilir.




Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla bir arada olmanın tadını çıkaracaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla mücadeleleriniz artabilir. Bugün tavırlarıyla sizi zorlayacak.




Aslan Burcu: Bugün göz önünde olacağınız yerlerde, beklenmedik insanlardan alacağınız destekler yüksek olabilir. Herşeyi kafanızda büyütmeniz işinizi ve sağlığınızı olumsuz etkileyebilir aman dikkat.




Başak Burcu: Dış ortamlarda, değişik gruplarla ve insanlarla olmak isteyeceksiniz. Bugün, sosyal ortamlardaki ilişkileriniz ve aşk hayatınızda bir takım mücadeleler söz konusu olabilir.




Terazi Burcu: İş alanlarınızda ortaya koyacağınız performansla, hem kendi, hem de patronlarınızın kazancında artış sağlayabilirsiniz. Aile hayatınızda mücadeleleriniz devam ediyor, ilişkiniz bozulabilir.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insala seyahat planları yapabilir, değişik ortamlarda bir araya gelebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar bugün değişik ortamlarda işinizi bozabilirler, mücadelelere dikkat.




Yay Burcu: Bugün yapılması gereken işleriniz devrede olurken, yaptığınız işlerden de bir o kadar keyif alabilirsiniz. Yalnız maddi konularda bir takım mücadeleler ve sorunlar yaşamaya hazır olun.




Oğlak Burcu: Bugün özel hayatınızda baskı, kıskançlık, manipüle etme etkilerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Ortaklaşa işlerinizde de sorunlara açıksınız. Hayata güvenle bakmayı deneyin.




Kova Burcu: İş alanlarınızda insanların sizinle uğraşması ya da ortaya çıkacak bir sağlık sorununun işlerinizi engellemesi gibi etkileriniz olabilir. Evinizde dinlenerek bugünü geçirebilirsiniz.




Balık Burcu: Size keyif veren her tür aktviteye kendi yakın çevrenizi dahil etmek isteyeceksiniz. Sosyal çevreniz, keyif aldığınız her tür konuda sizi zorlayabilir. Arkadaşlarınızla güç çekişmelerine dikkat edin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR