Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kültürlü, akıllı, dikkatli, ciddi, çekici ve bağımsız bir insansınız. Konsantrasyonunuz yüksek ama hayatı daha az ciddiye alırsanız daha rahat edersiniz. Girişken ve cana yakın tavırlarınızla iş hayatınızda kolay başarı yaklayacaksınız. Müzik, sanat ve seyahat sizi rahatlatan konular. Bu sene aşk hayatınızda önemli bir yer edinebilir. Keyfiniz yerinde olacak.




Koç Burcu: Beklenmedik duygu değişimlerine açık olmalısınız. Sanki hayatınızın yönetimi elinizde değilmiş gibi hissedebilir, etrafınızda kadersel bir çok olaya şahit olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda insanlarla bir araya gelebilir, hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan oldukça keyif alabilirsiniz. İsteklerinizin zıddı doğrultusunda hareket edebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün kariyerinizde ve iş ortamlarınızda kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Yalnız yaptıklarınız düşüncelerinizle örtüşmediğinden, tepkilerinizle şansınızı farketmeyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: İlginç konu ve olaylar fazlasıyla ilginizi çekecek çünkü bu aralar kafanızı rahatlatmaya ihtiyacınız çok yüksek. Kadersel olaylara karşı sabırlı olmalısınız. Beklenmedik tepkilerden kaçının.




Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya partnerinizin maddi durumuyla ilgili konularda beklenmedik olaylar gelişebilir ve sizde bu olayları farkında olmadan körükleyebilirsiniz. Konuştuklarınızla, yaptıklarınız birbirini tutmayacak.




Başak Burcu: Bugün özel yaşantınızda duygusallıkla hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Bu güzel oluşumları eleştirel bakış açınızla bozmamaya ve fazla söylenmemeye özen gösterin.




Terazi Burcu: Bugün iş ortamınızda ve çevrenizde duygu değişkenliğiniz fazla olacağından etrafınızdaki insanları şaşırtmayı başaracaksınız. Bir de geçmişte yaşadıklarınızı tekrar etme korkunuz olmasa verimli adımlar atabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün aşk hayatınızda duygu değişimleriniz fazla olacak. Romantik ve biraz daha vefakar etkileşimlerinizi, gereksiz mantık kullanarak yok etmemeye çalışın. Siz sezgilerin adamısınız.




Yay Burcu: Bugün aile hayatınızda ortaklaşa adım atmakta, sevdiklerinizle aynı hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bilinmeyen konulara karşı yaklaşımız olumsuz ve negatif olmamalı.




Oğlak Burcu: Bugün iletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda değişiklik isteğinizle, sabırsız ve anlayışsız hareket edebilirsiniz. İş yaşantınızdaki yanlış anlaşılmalara dikat edin.




Kova Burcu: Bugün, parasal konularda aklınız biraz bulanık olabilir. Bu biraz da uzayan ve kangren olmuş parasal beklentilerinizden kaynaklanıyor olacak. Sakin olmayı becerirseniz, herşey istediğiniz gibi gelişecek.




Balık Burcu: Bugün hayata karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz. İstek ve beklentilerinizi kısıtlamamalı, her tür konu ve görüşe açık olmalısınız. Aile ortamlarınızda anlayışı elden bırakmayın.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR