Bu Pazar, öğlen saatlerinde oğlak burcunda oluşan dolunay, duygusal hayatımızda hassaslıklar ve güvensizlikler yaşayacağımızın altını çizmekte. Özel hayatımızda duygusallıktan çok, daha net, yönetme, organize etme dürtüsüyle, mesafeli ve soğuk yaklaşabiliriz. Birkaç gün boyunca iş hayatımız, yönetim konuları ve ticari sorumluluklarımıza odaklanmak ön planda olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ciddi, güçlü, yetenekli, derin, sabırlı bir insansınız. Saygılı yaklaşamınızla girdiğiniz ortamlarda sevgi ve saygı kazanmanız mümkün. Kendi kaderinizi kendiniz çiziyorsunuz. Farklı ve yeni olan şeyler, insanlarla ilgili işler dikkatinizi çekiyor ve bu alanda başarılısınız. Bu sene duygusal hayatınızda dengeleri iyi sağlamalısınız. İlişkileriniz ön planda olacak.




Koç Burcu: Dolunay, iş ve kariyer alanlarınızda önemli sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Ev ve aile hayatınıza odaklanmanız gerekirken, iş alanlarınızdaki oluşumlar dengeyi sağlamanızı zorlaştırabilir.

Boğa Burcu: Dolunay, eğitim, seyahat, yabancı ortaklı işlerinizde bazı hassas olayları hayatınıza taşıyabilir. Vaktinizi ve ilginizi yakın çevrenizdeki olalara ayırmak isterken, uzaklarda oluşan olaylar arasında kalabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün oluşan dolunay, sizin ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Ortaya çıkacak bir ödeme, tüm planlarınızı alt üst edebilir. Bu dolunay, parasal dengenizi iyi oturtmalısınız.

Yengeç Burcu: Dolunay, özel hayatınız, evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda önemli konuları bir kaç gün boyunca hayatınıza taşıyabilir. Kendinize düşkün olacağınız bu dönem, karşı tarafın düşüncelerini es geçmemeye özen gösterin.

Aslan Burcu: Bugün oluşan dolunay, iş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olabilir. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat.

Başak Burcu: Öğle saatlerinde oluşan dolunay, aşk hayatınızı hareketlendirecek. Sosyal çevrenizden tanışacağınız bir insanla kendinizi aşkın kollarında bulabilirsiniz. İlişkisi olanlar yine şanslı bir süreçte olacaklar.

Terazi Burcu: Bu dönem iş alanlarınızın fazla aktif olması, aile hayatınıza gereken özeni gösterememenize, bunun sonucunda bu alanlarınızda bazı hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir. Ailevi konulara odaklanın.

Akrep Burcu: Bugün oluşan dolunay, yakın çevre, iletişim, kısa seyahatler, satış, reklam alanlarınızda bazı sonuçları karşınıza çıkarabilir. Fikirlerinizde gelgitler oluşacak. Dengenizi sağlamalısınız.

Yay Burcu: Dolunay, para alanlarınızda oluşacak. Elinize bir para geçebilir veya bir para çıkabilir. Ortaklaşa para alanlarınızın yoğun olacağı bu dönemde, kendi yatırımlarınıza sorumluluklarınızla odaklanın.

Oğlak Burcu: Bu dolunay, kişisel hayatınızda ve fiziksel görünümüzde önemli kararları gündeme getirebilir. Hayatınızdaki oluşumlar, özel hayatınızdaki dengeyi iyi korumanızın altını çiziyor.

Kova Burcu: Öğlen saatlerinde oluşan dolunay, bazı olayların açığa çıkmasına neden olabilir. İş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kadersel etkileriniz yüksek olacak, sağlığınıza dikkat.

Balık Burcu: Arkadaş ve sosyal çevre alanlarınızda bazı hassaslıklara açık olacaksınız. Bir işinizde beklediğiniz tepkileri alamayabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşıyorsanız önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR