Bugün oluşan Güneş- Jüpiter kavuşumuyla, kendimizi mutlu, şanslı ve keyifli hissedebiliriz. Bu etki bize şans ve fırsatlar verirken, diğer yandan aşırı iyimserlikle hareket etmemize neden olabilir. Abartıdan uzak durmaya çalışalım ve haklılıklarımızı tek taraflı görmemeye özen gösterelim. Verimli bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, başkalarının yanında çalışmaktan hoşlanmıyorsunuz. Sizin profesyonel anlamda kendi kariyeriniz olmalı. Müzik ve edebiyat uğraş vereceğiniz ve yükselebileceğiniz alanlar. Öğrenme ve öğretme güdünüz iyi çalışıyor, herkesle kolay anlaşıyorsunuz. Bu sene, hayatınızın her alanında şans sizden yana olacak, bu şansları iyi değerlendirin.



Koç Burcu: Atış, reklam, pazarlama işlerinizde önemli şanslarınız oluşacak. İletişim halinde olacağınız her tür konuda kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Konuşmaktan, yazmaktan zevk alabilirsiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularda kazanımlarınız yüksek olacak. Para getirisi olacağı gibi, önemli ticaret anlaşmaları, para konuşmaları olabilir. Harcamalarınızı kontrolsüz kılmayın.

İkizler Burcu: Kişisel olarak kendinizi mutlu, şanslı hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizde doğacak fırsatlar hayatınızı geliştirmeniz için size göz kırpacak ya da özel hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir.

Yengeç Burcu:Manevi olarak kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Özellikle devlet dairesinde çalışıyorsanız, hastane, eğitim kurumları veya hapishane işlerinde görevliyseniz, şansınız yüksek olabilir.

Aslan Burcu: Arkadaşlarınız ve çevreniz size iş anlamında yeni fırsatlar sunacak. Kalabalık yer ve ortamlarda kendinizi mutlu ve iyi hissedeceksiniz. İyimserliğinizle dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.

Başak Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda önemli şanslarınız ve fırsatlarınız devreye girecek. Göz önünde olacağınız yerlerde şans sizden yana. Bu yüzden bu bir kaç gün aktif olmakta fayda var.

Terazi Burcu: Dış kaynaklı ortamlarda, seyahat, eğitim, medya ve hukuk alanlarınızda önemli şanslar devreye girebilir. Sizi daha az tanıyan insanlardan yana şansınız yüksek olacak.

Akrep Burcu: Önemli bir miras, dava sonuçlanması sonucu elinize para geçebilir. Ortaklaşa para alanlarınızda şanslı bir gün olacak. Kredi almak isteyenler harekete geçebilirler.

Yay Burcu: Aşk ve evlilik hayatınızdaki güzellikler ayağınızı yerden kesecek sevgili yaylar. Sevdiğiniz insanın hayatındaki güzel gelişmeler ve şanslardan sizde faydalanacaksınız.

Oğlak Burcu: İş alanlarınızda önemli şanslar devreye girebilir. Yeni bir iş teklifi, bir projeye dahil olma durumu, yeni iş alanlarının açılması, var olan projelerde keyifli durumlar oluşması söz konusu.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda şans ve fırsatlar sizden yana olacak. Açık yerlerde, parklarda, size keyif verecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sanatla uğrraşanlar için harika bir gün.

Balık Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda önemli şanslara sahip olacaksınız. Aile bireylerinizle birarada olmak isteyebilirsiniz. Yine bir gayrimenkul alım, satımından fayda sağlayabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR