Bugün oluşan Venüs- Uranüs karesiyle, ilişkilerimizde koparıcı etkiler söz konusu olabilir. Tartışmalara ve provokasyonlara açık bir enerji içinde olacağız. Sabırsız ve anlayışsız davranışlarla partnerimizle ve ilişki içinde olduklarımızla zorluklar yaşamaya meyilli olacağız. Bugünlerde yapılacak para harcamalarına dikkat etmemiz gerekecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; başkalarına yardım etmek ve el uzatmak sizin için çok önemli. O yüzden tüm insanlara ve ihtiyacı olanlara yardım etmek niyetindesiniz. Bu da etrafınızda çok arkadaş olasına neden oluyor. Yaratıcılığınızı kullanmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, ilişkilerinizde sorunlar varsa onları çözmeniz çok önemli. Maneviyatınız artacak.




Koç Burcu: Bugün, aile hayatınızda sevdiklerinizle anlaşmanız zor gözüküyor. Aile büyüklerinize karşı anlayışsızlıklardan veya sabırsız etkilerden kaçınmalısınız. Hayata keyifle bakın.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizde veya iletişim halinde olacağınız insanlarla ilişkilerinizde tartışmalar söz konusu olabilir. Bilinçaltınızda olayları çok büyütmemeye çalışın.

İkizler Burcu: Sosyal ortamlardaki işlerinizde parasal olarak tartışmalara açık ve sorunlara açık bir gün olabilir. İş ilişkilerinize dikkat etmeli, sabırsız tutumlardan kaçınmalısınız.




Yengeç Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla çatışmalara ve tartışmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Yine iş alanlarınızda patronlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.




Aslan Burcu: Dış ortamlarda, seyahatlerde ve daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Aynı zamanda partnerinize karşı anlayışsız olmamaya özen göstermelisiniz.




Başak Burcu: Sosyal çevrenizde değişik ve farklı davranma isteğiniz yine partnerinizle sorunlara neden olabilir. Parasal konularda birbirinizi provoke etmemeye çalışın.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanla kalabalık ortamlarda ve toplum içinde anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Yine ortaklaşa işiniz varsa ortağınızla anlaşmak bu birkaç gün sizi zorlayabilir.

Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda farklı hareket etme isteğiniz sizi zorlayacak. Seyahat ve dış ilişkilere bağlı işlerinizde sabırsız ve hoşgörüsüz davranmamaya özen gösterin.

Yay Burcu: Aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız farklı harcamalar sizi heyecanlandırsa bile bütçenizi yorabilir. Aşk hayatınızda tutkularınızla ve ısrarcı bir şekilde davranabilir ve bunun sonucunda ilişkinize zarar verebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda ve özel ilişkilerinizde tartışmalar ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Var olan ilişkinizde bazı tansiyonlu durumların öne çıkması bugün kaçınılmaz olabilir.




Kova Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla iş ilişkilerinizde provoke olmaya açık olacaksınız. Kolay sinirlenmeler ve tepki vermelere açık birkaç gün sizi bekliyor. İletişime dayalı işlerinizde dikkatli olmaya özen gösterin.




Balık Burcu: Borsada yatırım yapanların dikkatli adımlar atması gerekecek. Ani hareket ve davranışlar kaybettirebilir. Yine aşk, eğlence ve çocuk alanlarınız yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR