Bugün devreye giren venüs- plüton karşıtlığıyla ilişkilerimizde manipüle edici, yönlendirici etkilere dikkat etmeliyiz. Kıskançlık, sahiplenme gibi duygularla hareket edebiliriz. Olayların ve var olan sorunların derinine, köküne inmeye çalışırsak, problemleri halletmenin bir yolunu bulabiliriz. Görmezden gelirsek tansiyonlar epey yükselebilir. Yine Borsada yatırım yapanların, ticaretle uğraşanların dikkatli olması gerekecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayalgücünüz yüksek. Etrafınızdaki olayları gözlemlemeyi seviyorsunuz. Şansınız çok iyi ve siz bunun farkındasınız yalnız işinizi her seferinde şansa bırakmaya meyillisiniz. Öğrenmeye merakınız ve yöneticilik kapasiteniz var. Bu sene, ilişkileriniz sizi biraz zorlayabilir onun dışında iş hayatınızda şansınızı iyi kullanabileceksiniz.




Koç Burcu: İş alanlarınızda size etki edecek insanlarla olan ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler, yönlendirmeler söz konusu olabilir. Sorumluluklarınıza daha büyük bir açıdan bakmak önem kazanacak.




Boğa Burcu: Fikirsel olarak negatif, manipülatif ve kıskançlık gibi etkilere dikkat etmek gerekecek. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı gizli tansiyonlara özen gösterin. İlişkilerinizde sorunların köküne inmeye çalışın.




İkizler Burcu: Maddi konularda eşinizle, sen, ben tartışmasından, manipülatif hareketlerden uzak durmalısınız.Yaratıcılığınızı iş alanlarınıza aktarabileceğiniz ve işinizde mutlu olacağınız bir dönemdesiniz.

Yengeç Burcu: Özel ilişkilerinizde bazı sorunlar, karşı tarafın sizi yönlendirmesi söz konusu olabilir. Kendinize yönelik hareket ettiğiniz bu dönemde karşı taraftan tepki alabilirsiniz.




Aslan Burcu: İş hayatınızdaki insanların size müdahelesi ve yönlendirmeleri ilişkilerinizi zorlayabilir. Kafanızdakileri hayata geçirmekte zorlanmanız karşısında negatiflikten uzak durmalısınız.

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanın, sosyal ortamlarda kıskançlık, yönlendirme etkisine karşı hazırlıklı olun. Bulunacağınız çevrelerde gözler sizin üzerinizde olurken, sevdiğiniz insan sizi taşımakta zorlanabilir.

Terazi Burcu: Aileniz veya partneriniz, iş alanlarınız üzerinden size baskı kurabilir veya ilişkilerinizi manipüle edebilirler. İş alanlarınızdaki yardımsever ve diğer insanlara yol gösterici tavırlarınız herkese ilham veriyor.




Akrep Burcu: Fikirsel olarak daha az tanıdığınız insanları yönlendirme isteğiniz veya onların sizi manipüle etme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız. Dış ortamlardaki ilişkilerinizde zorlanmalar, baskılar devrede olabilir.




Yay Burcu: Maddi konularda özellikle ortaklaşa atılacak adımlarda manipülatif davranışlara dikkat edin, ne siz yapın, ne de yapanların peşinden gidin. Parasal bağlantılarınızı iyi yönlendirmeniz gerekebilir.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan ilişkinizi manipülatif davranışlarla zedelemeye özen gösterin. İnatçılığınız ve geri adım atmayışınız karşı tarafın sabrını zorlayabilir.




Kova Burcu: İş alanlarınızda bazı sürtüşmeler ve çekişmeler gündeme gelebilir. Bazı insanların sizi istedikleri yöne çekmeleri, yönlendirmelerine kolay tepki verebilirsiniz. İş ilişkilerinizi iyi gözlemlemelisiniz.

Balık Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız, özel hayatınız konusunda size aşırı yüklenebilir ya da düşüncelerinizi manipüle edebilirler. Kararlarınıza insanları bu kadar fazla dahil etmemeye özen gösterin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR