Bugün, Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; edebiyat ve müzikle ilgilenebilirsiniz çünkü sanatsal kabiliyetleriniz çok yüksek. Kendinize güvenmeyi öğrenmeniz ve başkalarının bakış açılarına saygıyla yaklaşmalısınız. Bu sene, oldukça şanslı bir yıl olacak. Girişimlerinizin karşılığını yeniyıl zamanı alabilirsiniz. Yine de gerçekçi adımlar atmaya çalışın ve ilişkilerinizi sağlam tutun.




Koç Burcu: Bugün, ailevi konularda bir takım konuşmalarınız gündemde olacak. Ev almaya, satmaya yönelik girişimleriniz için harekete geçebilirsiniz. Keyfinizi arttıracak ortamlardan uzaklaşmayın.




Boğa Burcu: Akraba veya kardeşlerinizle bir arada olabilir, kısa geziler, kısa ziyaretler içinde bulunabilirsiniz. Aranızda halletmeniz gereken meseleleri konuşmak için uygun bir gün. Ticaretle uğraşanlar olumlu etkileniyor.




İkizler Burcu: Bugün, ticari işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Herşeyi etraflıca gözden geçirecek, sorunlarınız varsa çözüm bulmaya çalışacaksınız. Hayat size göz kırpıyor.

Yengeç Burcu: Bugün, kendinize daha çok vakit ayırmak isteyeceksiniz. Tüm gün yapmak istediklerinize odaklanabilir, alışveriş yapmaya ve dolaşmaya vakit ayırabilirsiniz. Kafanızı boşaltmaya çalışın.




Aslan Burcu: Kafanızdaki planları etraflıca gözden geçireceksiniz. Aile hayatınızdaki planlarınızda esnek olmak, anlayışlı olmak size kazandırabilir. Her şeyi gözünüzde çabuk büyütmeye meyillisiniz.

Başak Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlarda fikirlerinizi rahat paylaşacaksınız. Sevdiğiniz arkadaşlarınızın işleriniz konusunda size yardım ettiğini görmek hoşunuza gidebilir.




Terazi Burcu: Gün içinde, iş alanlarınızda konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Sorunlarınız varsa duygusal açıdan bu sorunlara mantıkla yaklaşabilir ve üstesinden gelebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bir seyahat veya eğitim konuşması vaktinizi alabilir. Başkalarıyla yapacağınız işlere hazırlık yapmak önem kazanmaya başlıyor. Aşka ve eğlenceye bakış açınızda esnek ve organize olmayı başaracaksınız.

Yay Burcu: Para ödemelerinizde, banka işlerinizde aklınızı kullanarak çözümsel hareket edeceksiniz. Aile hayatınıza karşı gösterdiğiniz hoşgörülü davranışlar bu dönem ruhen sizi rahatlatıyor.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkiniz hakkında konuşmalarınız olabilir. Yine ortaklaşa işiniz varsa ortağınızla konuşma, çözümler üretmek öne çıkacak.




Kova Burcu: Bugün, yapılacak işlerinizi gözden geçirmek, beraber çalıştığınız insanlarla düzenlemelerde bulunmak öne çıkabilir. Kafanızdaki planları uygulayabileceğiniz bir dönem içindesiniz.




Balık Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar gündemde olabilir. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde önemli konuşmalara odaklanabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR