Bu Pazar, akşam saatlerine kadar Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. İnsanlarla ve sevdiklerimizle bağlantı kurmak için harika bir gün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte inanılmaz bir beceriye sahipsiniz. Sezgileriniz kuvvetli olduğundan özel hayatınızda ve arkadaş seçiminizde kendinize uygun seçimler yapıyorsunuz. Bu sene, duygularınızda abartmak öne çıkabilir. Maddi konularda adımlar atarken olayları iki taraftan da görmeye çalışın.



Koç Burcu: Bu Pazar iletişim halinde olacağınız insanlarla fikirlerinizi paylaşmak, yaymak sizin için önemli olacak. Kısa vadeli planlarınıza odaklanabilir, kafanıza göre davranabilirsiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularda bu Pazar kendinizi aşırıya kaçarken bulabilirsiniz. Kafanızdaki düşünceleri tahlil ederken, gerçeklerden uzaklaşmamaya özen gösterin.

İkizler Burcu: Oldukça heyecanlı ve bir o kadar da iletişim halinde bir Pazar geçirebilirsiniz. Kendi istekleriniz veya yapacaklarınız konusunda abartmayı sevebilirsiniz. Keyfiniz yerinde.

Yengeç Burcu: Bu Pazar daha geri planda durmak, yalnız olmayı tercih etmek ya da kafa dinlemek isteyebilirsiniz. Fikirleriniz gün içinde dağınık veya abartılı olabilir. Geçmişle ilgili konular devrede.

Aslan Burcu: Bu Pazar sosyal hayatınızda veya arkadaşlarınızla bir aradayken duygularınızı abartılı ve çoşkulu bir şekilde dile getirebilirsiniz. Bu dönem üzerinizde garip bir üşengeçlik olabilir.

Başak Burcu: Göz önünde olacağınız yerlerde ve toplumsal ortamlarda kendinizi göstermek ve çoşkulu bir şekilde ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Arkadaşlarınız yapacaklarınız için hep yanınızda.

Terazi Burcu: Dış ortamlarda, seyahatlerde duygularınızı etkili ve çoşkulu bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bu aralar kafanız eylemden çok fikirsel eylemlere daha çok yatkın olabilir.

Akrep Burcu: Bu Pazar hayatın anlamına, maddiyata dair ne varsa herşeyi gözden geçirebilir, ortaklaşa yapılacak harcamalarınızda abartılı davranabilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla iletişiminiz daha yüksek.

Yay Burcu: Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde duygularınız mantıklı olacak ama fikirlerinizi karşı tarafa yaymak, onunla paylaşım içinde olmak isteyeceksiniz. Gizemli konular ilginizi çekiyor.

Oğlak Burcu: İş alanlarınızda tamamlamanız gereken bir çok detay olabilir ama bu Pazar bu detaylardansa, kendi alışkanlıklarınızda düzenlemeler yapabilir, duygularınızı abartılı bir şekilde dile getirebilirsiniz.

Kova Burcu: Aşık havalar, parklar, spor yapılacak ortamlarda bulunmak veya aşk hayatınıza odaklanmak isteyeceksiniz. Bir yandan yeme ve içme düzeninizi ayarlamanız gerekebilir. Kendinizi tutamıyorsunuz.

Balık Burcu: Aile hayatınızda veya ev ortamlarınızda yeniliği istemek ve farklı hareket etmek ihtiyacınız yüksek olabilir. Açık hava alanları, parklar, deniz kenarları, sizi bugün sakinleştirebilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR