Bugün, merkür ikizler burcuna geçecek ve iletişimimizde rahatlayacağımız bir döneme giriş yapacağız. 2 hafta boyunca iletişimimizde mantıklı, becerikli ve çözüme yönelik davranışlar sergileyebiliriz. Ayrıca bugün güneşin ayla uyumlu açısı, mantığımızla, duygularımız arasında rahat köprüler kuracağımızın ve karşı cinsle anlaşmakta zorlanmayacağımızın göstergesi.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; karşı cinsin ilgisini çok kolay üzerinize çekiyorsunuz. Doğa üstü konular, gizemli bilgiler ve edebiyat ilginizi fazlasıyla çekiyor.Toplumsal konularda, insanlığı ilgilendiren işlerde başarı sağlayacaksınız. Bu sene şansınız size yeni kapılar açabilir. Maddi konularda fırsatlarınız olacak.




Koç Burcu: Yakın çevre evinizde hareket etmeye başlayan merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak.




Boğa Burcu: Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz.




İkizler Burcu: Merkür, 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi ortaya koyabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Merkür kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir.




Aslan Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi sergileyeceksiniz.




Başak Burcu: Kariyer ve iş evinizde ilerlemeye başlayan merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız.




Terazi Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda ilerlemeye başlayan merkür, 2 hafta boyunca bu alanlarınızda iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir.




Akrep Burcu: Ortaklaşa giderler, harcamalar ve banka evinizde hareket etmeye başlayan merkür, bu alanlarda kafanızın çözüme yönelik çalışmasına neden olacak. Kredi, borç almak istiyorsanız uygun bir dönem.




Yay Burcu: Merkür ilişkileriniz ve özel yaşamınızda iletişiminizin aktif olacağının altını çiziyor. Eğer yaşadığınız ilişkide veya ortaklığınızda bir takım sorunlar varsa, bu problemlere çözüm bulmak üzere harekete geçebilirsiniz.




Oğlak Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar rahatlayabilir, iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek uygun bir zaman.




Kova Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz.




Balık Burcu: 2 hafta boyunca evinizle ilgili sorunlar ve konularda çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle olan iletişiminiz hızlanacak. Emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi konularınız hızlanabilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR