Bu cumartesi, güneş- merkür kavuşumuyla hayata mantıklı tarafından bakmamız mümkün. Olaylara çözümcü yaklaşacağız yalnız tek taraflı olmamaya ve olayları istediğimiz gibi yönlendirme etkisine karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Oldukça hareketli ve iletişimi yüksek bir haftasonu bizleri bekliyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, çok yönlü, yetenekli, sezgili, inatçı bir kişiliğe sahipsiniz. Sezgilerinizi doğru yönlendirirseniz altından kalkamayacağınız hiç bir iş olmaz. İnsanları iyi analiz etmeniz ve olayları iki tarafından algılama yeteneğiniz hukuk alanında başarılı işlere imza atmanıza neden olabilir. Bu sene hayatınızda yeni başlangıçlar yaşanabilir. Kökten değişimlere açık olun.




Koç Burcu: Bu haftasonu yakın çevre alanlarınız ön planda olurken, para konusunda önemli şanslarınız olabilir. Kafanız mantıklı ve çözüme yönelik çalışacak. Hesap kitap yapmak için uygun bir gün.




Boğa Burcu: Bu Cumartesi,, mantıklı bakışlarla hayatınızı gözden geçirebilirsiniz kafanızda bir sürü fikir olabilir. Maddi konulara odaklı bir haftasonu sizleri bekliyor.




İkizler Burcu: Dinlenmek, sizi yormayacak aktivitelerle ufak ufak uğraşmak sizi mutlu edebilir. Mantığınızı başkalarına yardım ederken, hastane ve hapishane ziyaretlerinde, yardımlaşmada gösterebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Arkadaş ortamlarınızda olaylara bakış açınız daha mantıklı ve çözümsel olabilir. Planlarınızı grup içinde ortaya koyabilirsiniz. Geri planda duran işlerinizi halletmek için ideal bir kaç gününüz var.




Aslan Burcu: Mantığınız devrede olarak, toplumsal konularda fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz. Kendinize ve çevrenize yardım etme isteğiniz sizi harekete geçirebilir. Hızlı aktiviteler ve arkadaşlarınızla planlarınız devrede olacak.




Başak Burcu: Bugün, yabancı ortaklı işlerinizde, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret alanlarınızda bazı konulara mantıkla yaklaşacaksınız. Haftasonu göz önünde olmaktan ve dolaşmaktan mutluluk duyabilirsiniz.




Terazi Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Herşeye mantıkla yaklaşmak sorunlarınızın çözümü açısından oldukça önemli. Dış ortamlarda, belki seyahatlerde enerjinizi ortaya koyabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün, özel hayatınızda bazı konuları irdeleyecek ve olaylara soğukkanlı ve mantıkla yaklaşacaksınız. Haftasonu, ortaklaşa para konuları veya harcamalarınız öne çıkabilir.




Yay Burcu: Bugün, çalışıyorsanız günlük işlerinizde kafanız çözüme yönelik, soğukkanlı çalışacak. Konuşma ve görüşmeler sizi heyecanlandırabilir. Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz öne çıkabilir.




Oğlak Burcu: Bu Cumartesi, aşk hayatınızda hoşunuza giden insanla mantıklı konuşmalar yapabilirsiniz. Birine açılmak, aşkınızı itiraf etmek istiyorsanız güzel bir gün olabilir.




Kova Burcu: Bugün, eviniz ve aileniz için gereken zamanı ayıracak ve eğer konuşmanız ve tasarlamanız gereken konular varsa onlar üzerine eğileceksiniz. Keyifli akitiviteler sizi hareketlendirebilir.




Balık Burcu: Bugün, akraba veya kardeşlerinizle konuşmalar yapabilirsiniz. Soğukkanlı ve mesafeli ve mantıklı yapınızla ayrıca iletişime dayalı işlerinizde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR