Bugün saat 03:28 te boğa burcunda Prçalı Güneş tutulması yaşanacak. Bu tutulma 6 dakika sürecek ve Doğu pasifik okyanusu, yeni zelanda, avusturalya ve Polinezya adalarında görülecek. Sabit nitelikte ve toprak gruplarında oluşan tutulma, parlemento, meclis, ulusal finans, para konularında sıkıntı ve problemler getirebilir. Dünya ticaretinde durağanlık, depresyon gibi etkilerle karşılaşabiliriz. Tarımda ve finansal hayatta sorunlar oluşabilir. Kuraklık yine dünyayı zorlayabilir. Maddi konular 6 ay boyunca etkili olacak. Para temsilcisi Venüs’ün, Neptün’den alacağı kare açıyla, sosyal hayatta skandallar, ayrılıklar, boşanmalar, ahlaksızlıklar, finansal kandırmacalar, hileler söz konusu olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; prensipli, olaylara hakim, güçlü, zeki, eğlenceli, sanatçı ve hırslı bir kişiliğe sahipsiniz. Olaylara çabucak adapte olmanız her tür ortamda kolayca dikkatleri üzerinize çekecektir. Kendinize has tarz ve yöntemlerinizi ince zekanızla herkese kabul ettirebilirsiniz. Bu yıl hayatınızda çok önemli değişimler yaşanabilir.




Koç Burcu: Bugün oluşan parçalı güneş tutulması, para evinizde oluşacak. Bu güneş tutulması parasal konularda 6 ay boyunca önemli başlangıç ve kararları hayatınıza taşıyabilir.




Boğa Burcu: Bugün, oluşan parçalı güneş tutulması, sizin burcunuzda olacak. Her tür girişim, atılım ve hayatınızla ilgili her tür kararı bu tarih sonrası alabilirsiniz. Hayatınızın yapısı değişebilir.




İkizler Burcu: Bu tutulma ve sonrası 6 ay boyunca kadersel etkilere açık olacaksınız. Ortaya çıkacak olan olaylar sonucunda neyin, niçin olduğunu anlayacaksınız. Bu süreçte yine sağlığınıza çok ama çok dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Bugün oluşan parçalı Güneş tutulması; sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda oluşacak. Yeni tanışacağınız insanlar, gireceğiniz çevreler size yeni iş kapıları aralayabilir.




Aslan Burcu: Güneş tutulması; kariyer ve iş alanlarınızda önemli olaları hızlandırılmış bir biçimde hayatınıza sokacak. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yeni projelerinizi hızlandırabilirsiniz.




Başak Burcu: Güneş tutulması; sizin medya, hukuk, seyahat, eğitim, ticaret alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası 6 ay boyunca bu alanlarda önemli konu ve olayların yaşandığına şahit olacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün oluşan güneş tutulması; ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Eşinizin hayatında parasal konularda önemli değişimler, olaylar cereyan edebilir. Ya da elinize bu dönem sonrası bir miras geçebilir.




Akrep Burcu: Parçalı güneş tutulması; özel hayatınızla ilgili yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem sonrası evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda önemli konuşmalar, hızlı olaylar oluşacak.




Yay Burcu: Güneş tutulması; iş, hizmet ve evlilik alanlarınızda oluşacak. İş alanlarınızda önemli değişimler, kararlar hızlı bir şekilde gündeminizde olabilir. Aynı durum özel hayatınız içinde geçerli olacak.




Oğlak Burcu: Bu tutulma ve sonrası 6 ay boyunca aşk veya çocuk eviniz aktif olacak. Bebek isteyen oğlaklar için uygun bir süreç. Yine bekarsanız ve aşkı arıyorsanız, aşk size hızlı olaylarla gelebilir.




Kova Burcu: Bu güneş tutulması; aile ve yuva konularınızda yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bir ev alım, satımı, arsa, gayrimenkul işleriniz bu süreçte devrede olacak.




Balık Burcu: Güneş tutulması; sizin yakın çevre alanlarınızda oluşacak. Akraba, kardeşler veya komşularınızın hayatında yeni açılımlar, ani değişimler oluşabilir. Yine iletişim alanlarınızda hızlı karar ve başlangıçlar oluşabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR