Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Koç burcu baş, beyin, göz, saçları temsil ettiğinden baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; diplomasi yeteneğiniz çok fazla. Güzel bir çevre ve etkileyici insanlara sahip olmak istiyorsunuz. Baskıcı tavırlarınızı kontrol altına almanız gerekecek. Bu sene, sosyal çevreniz size iş anlamında bir çok kapı aralayabilir. Maddi anlamda şansınız yaz aylarında yüksek olacak.

Koç Burcu: İş konularında sizden daha yetkili olan insanlarla konuşmalarınız ön plana çıkabilir. İş konularına yaklaşımınız maddiyatçı olabilir. Parasal konularda çözüm odaklı olacaksınız.

Boğa Burcu: Dış ortamlarda, etkili ve güçlü insanlar hayatınıza yönelik kararlarda size yardımcı olabilirler. Seyahat, eğitim, hukuk veya ticaret konularında kafanız çözüme yönelik şekilde çalışacak.




İkizler Burcu: Başkalarını henüz haberdar etmediğiniz planlarınız için kafanızda güzel çözümler üreteceksiniz. Düşünce gücünüz sağlam olacak. Edebiyat veya yazımla uğraşıyorsanız şanslı bir gün sizi bekliyor.

Yengeç Burcu: Bugün, partnerinizden veya ortağınızdan geleceğinize dayalı işleriniz için güzel yardımlar alabilirsiniz. Önemli organizasyonlar için yapacağınız konuşmalar ve görüşmeler artabilir.




Aslan Burcu: İş arkadaşlarınız veya çalıştığınız ortamdaki güçlü insanlar, kariyeriniz adına sizin arkanızda olacak. İşinizi bilinçli ve etkili bir şekilde yapmanız size çok güzel kapılar aralayabilir.




Başak Burcu: Hayatın keyifli yönlerine odaklanan güçlü yapınızla dış ortamlara dayalı işlerinizde harikalar yaratabilirsiniz. İnsanlarla anlaşmakta zorlanmayacak, düşüncelerinizi kolayca aktaracaksınız.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda düşüncelerinden yararlanacağınız bir insan, ortaklaşa para alanlarınızda size yardımcı olabilir. O insanın fikir ve deneyimleri, sorunlara çözüm bulmak adına sizi rahatlatabilir.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizde bulunan bir insandan özel hayatınız veya ortaklı işleriniz adına istediğiniz yardımı alabileceksiniz. Özel hayatınızda fikirlerinizi etkili ve rahat bir biçimde ortaya koyuyorsunuz.




Yay Burcu: Bugün, maddi konularda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. İş getirileriniz ve uğraşılarınız bu dönem size çok güzel fırsatlar sunabilir. Aşk hayatınızda kalbiniz kıpır kıpır olacak, bunun tadını çıkarın.

Oğlak Burcu: Eğlenceye, sanata ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Kişiliğinizdeki değişimler hayata eğlenceli bir perspektiften bakmanıza yardımcı olacak.




Kova Burcu: Gözlem yeteneğiniz ve doğru yönlendirilmeler sayesinde, aile hayatınızda veya emlak alım satım konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak. Tanımadığınız insanlardan destek alabilirsiniz.




Balık Burcu: Güçlü ve geniş sosyal çevrenizdeki insanlardan iletişime dayalı her türlü konuda istediğiniz yardımı alabileceksiniz. Gücünüzü sosyal ortamlarda etkili bir şekilde ortaya koyacaksınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR