Bugün oluşan Güneş - Satürn karşıtlığı, baba ve otorite figürleriyle anlaşmamızı güçleştirebilir. Sorumluluk üstlenmek kolay olmayacak. Hayat bize karşıymış gibi hissedebilir, kimliğimizi ortaya koyarken zorlanabiliriz. Özellikle parasal konularda, ekonomik anlamda zorlanmalara açık bir dönem.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sizi seven ve anlamaya çalışan bir sürü dostunuz var. Asabi tavırlarınızı dengelerseniz, bu dostluklardan uzun süreli faydalar göreceksiniz. Bu sene, iş alanlarınızda otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Hayata biraz daha olumlu tarafından bakmaya çalışın.




Koç Burcu: Bu pazar, parasal konularda zorlayıcı etkiler yeniden devreye girecek. Para dengenizi iyi korumaya çalışın. Düşündüğünüz bazı konularda abartılı tavırlar öne çıkabilir.




Boğa Burcu: Bu birkaç gün, özel hayatınızda erkek figürleriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Karşı tarafla uzlaşmak ve kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir. Ortaklaşa para konularında abartıdan kaçının.




İkizler Burcu: Sağlık ve iş alanlarınızda hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir kaç gün sizleri bekliyor. Sevdiğiniz insana karşı duygularınızı çok abartmayın.




Yengeç Burcu: Aşk veya çocuk hayatınızın sorumlulukları, sosyal çevrenizde sizi zorlayabilir. Arkadaş ilişkilerinize ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerecek. Alışkanlıklarınızda abartıya kaçmamalısınız.




Aslan Burcu: Bu Pazar, karşı cinsle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yine ailevi ilişkilerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Sosyal çevre ortamlarınızda, eğlenceli yerlerde abartmak öne çıkabilir.

Başak Burcu: Düşünsel olarak bugün hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. Özellikle dış ortamlarda erkek figürleriyle anlaşmak kolay olmayacak. Evinizde huzurun tadını çıkarmalısınız.




Terazi Burcu: Bu Pazar, para alanlarınızda dikkatli olun. Bir borç altına girmeyin, harcamalarda bulunmayın veya sevdiğiniz insanla para kavgalarına kalkışmayın. Yakın çevrenizde kısa vadeli planlarınızı devreye sokmalısınız.

Akrep Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkilerinize Pazar günü dikkat etmelisiniz. Hayati sorumluluklarınızı karşı tarafın üstlenmemesi veya iplememesi ilişkinizi gerebilir. Kendinizi güvende hissetmek sizin için önemli olacak.




Yay Burcu: Sağlığınıza ve iş alanlarınıza özen göstermelisiniz. Çok çalışmaktan kaynaklı olarak bir takım beklenmedik olaylar yaşamaya meyilli olacaksınız. Kişisel isteklerinize yoğunlaşın.

Oğlak Burcu: Bu Pazar, çevre ilişkilerinize ve özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Gelecek sorumluluklarınız aşk hayatınızda sorunlara neden olabilir. Olaylara bu kadar ciddi yaklaşmayın.




Kova Burcu: Bu birkaç gün, aile hayatınızda dikkatli olmalısınız. Aile büyüklerinizin sağlığında zorlanmalar oluşabilir. Yine büyüklerinizle anlaşmakta sorunlar yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu: Bu pazar, olumsuz bakış açısına sahip olabilirsiniz. Önemli işlerinizde anlaşmazlıklar bu tarihte sizi zorlayabilir. Enerjiniz yüksek olmasına rağmen bugün duygu iniş çıkışlarınız yüksek olabilir.



















































İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR