Haftaya ay başak etkisiyle, günlük yapılması gereken işlerimize kanalize olarak başlayabiliriz. Bu Pazartesi etkinleşen venüs-satürn karşıtlığı, ilişkilerimizde sorunlar yaşamamıza neden olabilir. Bazı işlerimiz bitebilir, var olan ilişkilerimizde mesafeli ve soğuk davranışlar ortaya çıkabilir. Çarşamba günü, kendimizi iyi hissedeceğiz ve yardımsever etkilerle dolu olacağız. Perşembe günü oluşan ay tutulması ilişkilerimizde hassas bir dönem içinde olacağımızın habercisi. Pazar günü oluşan güneş-satürn karşıtlığı, baba ve otorite figürleriyle anlaşmamızı güçleştirebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, yaratıcı, çekici, sempatik, yetenekli bir insansınız. Kendi çabalarınız ve doğal çekiciliğiniz sayesinde yaşamda başarıyı yakalayacaksınız. Çevrenizle ilişkileriniz dengeli ve uyumlu. Maddiyatçı tarafınızı törpüler, sevginizi ön plana çıkarırsanız aşk, şefkat ve mutluluk dolu bir hayat sizi bekliyor. Bu sene, özel hayatınızda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz.




Koç Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli işleriniz devreye girebilir. Bugün parasal konularda bazı zorlanmalar ve sorunlar yaşamaya müsait olacaksınız. Sorumluluklarınız sizi zorlayabilir.




Boğa Burcu: Haftaya eğlenceli konu ve olaylarla başlayacaksınız. Özel hayatınızda bugün soğukluklar, anlaşmazlıklar veya zorluklar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranıza mesafeler örmeyin.




İkizler Burcu: Eviniz ve ailevi ortamlarınız devrede olabilir. Enerjiniz düşük olacağından bu hafta dinlenmek sizin için önemli olacak. Sağlığınıza ve gelişecek bazı olaylara karşı bugün dikkatli olun.




Yengeç Burcu: Haftaya iletişiminiz ve yakınçevre ilişkileriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Sosyal ilişkileriniz, özel hayatınızdaki sorumluluklarınız yüzünden bazı zorlanmalarınız oluşabilir.




Aslan Burcu: Maddi konularda kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız bu haftabaşı ön planda olabilir. Ailevi sorumluluklarınız, iş alanlarınızda zorlanmanıza neden olabilir.




Başak Burcu: Haftaya kişisel istekleriniz ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün zihinsel olarak huzursuz olabilir ve yakın çevre, uzak çevre bağlantılarınız arasında zorlanmalar yaşayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün bazı işleriniz gözünüzde büyüyebilir. Maddi sorumluluklarınız, ortaklaşa para alanlarınızda bazı zorlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Dengeyi iyi oturtmalısınız.




Akrep Burcu: Bu haftabaşı özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla olan ilişkininizde yanlış anlaşılmalar, mesafeler oluşabilir.




Yay Burcu: İş alanlarınızdaki yoğunluklar aktif olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Bugün sağlığınıza ve özellikle iş hayatınızdaki ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Bazı sorunlar oluşabilir.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda sorumluluklarınızdan kaynaklı olarak bazı zorlanmalar veya sorunlar oluşabilir. Duygularınızı ve hissettiklerinizi karşı tarafa aktarmakta zorlanabilirsiniz.




Kova Burcu: Ailevi ilişkileriniz iş sorumluluklarınız veya yükümlülükleriniz yüzünden zorlanabilir. Bu dönem işlerinizi tam rayına oturtmakta sorun yaşayabilirsiniz. Para konuları gündeminizde.




Balık Burcu: Yaptığınız işlerdeki sorumluluklarınız, yakın çevrenize yetişmenize ve onlarla olan ilişkilerinizde zorluklar yaşamanıza neden olabilir. Bu hafta özel hayatınız ve ilişkileriniz devrede olacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR