Bugün güneş-mars birleşimiyle, hırslı ve biraz da girişken yapımızı ortaya koyabiliriz. Kazalara, çarpmalara, düşmelere ve sakarlıklara ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Yine türkiye haritasında 11. eve denk gelen bu kavuşum, mecliste, hem ülke de, hem de ülke dışında tartışmalar, fikir ayrılıkları, heyecanlı oluşumlar, kavgalar, sürtüşmeler ve savaş havası esmesine neden olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sezgili, neşeli, keyifli, uzağı gören, ticarete meyilli, başarılı bir insansınız. Sosyal çevrenizde kendinizi göstermeyi ve ön planda olmayı seviyorsunuz. İş yeteneğiniz çok fazla ve uzağı gördüğünüzden bir çok tehlikeden korunuyorsunuz. Bu yıl, hırsınızı iyi kontrol etmeli ve özel hayatınızda anlayışı elden bırakmamalısınız.




Koç Burcu: Bugün aile alanlarınıza kanalize olmak isterken, kişisel istekleriniz ve yapmanız gereken işler bocalamanıza neden olabilir. İçinizde büyük bir enerji var ve bu enerjiyi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle girişeceğiniz işleriniz bugün sizi zorlayabilir. Söz vermeden önce, etraflıca düşünmeli ve ona göre hareket etmelisiniz. Kendinizi değiştirme isteğiniz bu aralar yüksek olabilir.




İkizler Burcu: Sosyal çevrenizle girişeceğiniz önemli organizasyonlarda bugün parasal olarak kendinizi güvende hissetmeniz zor gözüküyor. Herşeyi kendi yöntemlerinize göre halletmeye çalışmaktan vazgeçin.




Yengeç Burcu: Kendi kişisel enerjinizin ve isteklerinizin yükseldiği bugün, iş alanlarınızdaki hızlı koşturmaca sizi zorlayabilir. İçtenliğinizi ve samimiyetinizi kenara bırakmadan hareket etmeye özen gösterin.




Aslan Burcu: Uzak çevrenizle olan hızlı paylaşımlarınız, duygusal olarak sizi bugün zorlayabilir. Etrafınızdaki güç mücadeleleri sizi yormuşa benziyor ve bugün bunlarla uğraşmak istemeyeceksiniz.




Başak Burcu: Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle bir arada olmak bugün sizin için önemli olurken, bazı parasal konularla uğraşmak sizi yorabilir. Çevrenizdeki değişimlere bazen ayak uydurmakta zorlanıyorsunuz.




Terazi Burcu: Hayatınızın bu döneminde herşeyi paylaşmaya ve bir ortakla yapmaya isteklisiniz ama maalesef aynı etkiyi karşı taraftan görmekte zorlanıyorsunuz. Kalabalık ortamlarda çekişmeler oluşabilir.




Akrep Burcu: Bugün daha çok uzaklara gitme ve temiz havada bulunma isteğiniz yüksek olacak. Var olan işleriniz, kafanıza göre planlar oluşturmanıza engel olabilir. Dış çevrenize karşı uyumlu tavrınızı bozmayın.




Yay Burcu: Bugün keyifli ortamlarda, parasal konularda bazı güvensizlikler yaşayabilirsiniz. Hayata daha tutkuyla yaklaşıyorsunuz ama hızlı yaşam temponuz bazı şeylerin tadını çıkarmanıza engel olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde, bazı davranışlarınızla bir arada olacağınız insanları zorlayabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında gidip gelebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün yapmanız gereken işleriniz üzerine eğilirken, yakın çevrenizdeki hızlı oluşumlar sizi zorlayabilir. Yakınçevrenizin sağlığıyla ilgili sorunlar sizin de sağlığınızı etkiliyor.




Balık Burcu: Bugün dış ortamlara bağlı sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmeli, bu dönem hayata daha keyifli yönden bakmayı denemelisiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR