Bugün Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın. Hızlı gelişmeler hayatımızda yer edebilir.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; tutkulu, arzu dolu, istikrarlı, duygusal, sezgili ve işinizi bilen bir insansınız. Duygusallığınızı zaman zaman frenlemeyi öğrenmeniz gerekebilir. Ne iş yaparsanız yapın başarılı olacaksınız. Yabancı ülke ve kültürler ilginizi fazlasıyla çekiyor. Bu sene şanslı bir yıl geçireceksiniz.

Koç Burcu: Merkür koç burcuna geçerek, 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlıyor.




Boğa Burcu: Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığına dikkat edin.




İkizler Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi sergileyeceksiniz.




Yengeç Burcu: Kariyer ve iş evinizde ilerlemeye başlayan Merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, cesur ve cesaretli olacaksınız.




Aslan Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, 2 hafta boyunca iletişiminiz hızlanıyor. Konuşma ve görüşmelere hazır olun. Tanımadığınız insanlarla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Başak Burcu: Ortaklaşa para konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak. Kredi, borç almak istiyorsanız, harekete geçebilirsiniz. Gizemli ve ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir.




Terazi Burcu: Merkür ilişkileriniz ve özel yaşamınızı etkileyecek. Eğer yaşadığınız ilişkide, bir takım problemleriniz varsa, çözüm bulmak üzere harekete geçebilirsiniz. Anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir.

Akrep Burcu: Merkür, iki hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek için uygun bir dönem.




Yay Burcu: Merkür sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir zaman.




Oğlak Burcu: Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili sorunlar ve bu konularda aktif çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle olan iletişiminiz hızlanacak.




Kova Burcu: Yakın çevre evinizde hareket etmeye başlayan Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak.




Balık Burcu: Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR