Bu cumartesi öğlen saatlerine kadar ay boşlukta bulunuyor. Önemli işlerden ve harcamalardan kaçınalım. Saat 16: 12 itibarıyla ay ikizler burcuna geçecek ve iletişimimizi arttırmaya başlayacak. Akşam saatlerinde kafamız dalgın olabilir. Kendimizi kandırma etkisine karşı dikkatli olmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; rahat, sakin, esnek, dikkatli, tedbirli, mutlu bir insansınız. Anlayışlı ve kibar tavırlarınız herkes tarafından sevilmenize neden oluyor. İnsanlara yardım eden işler, toplumsal konularda başarılı ve mutlu olursunuz. Bu sene maddi anlamda şanslı bir yıl olabilir.




Koç Burcu: Bugün öğleden sonraya kadar para harcamalarınız gündeminizde olabilir. Daha sonrasında keyfinizi arttıracak kısa vadeli planlara odaklanabilirsiniz. Yakın çevrenizle iyi anlaşıyorsunuz.




Boğa Burcu: Bu Cumartesi dış ortamlarda, temiz hava alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Öğleden sonraysa sosyal ortamlarda para alışverişleriniz hızlanabilir. Kendinizi çok kaptırmayın.




İkizler Burcu: Koşturmaya hazır olmanız gereken bir gün. Sabah saatlerinde üzerinizde yeteri kadar enerji hissedemeseniz bile öğleden sonra şartlar lehinize dönmeye başlayacak. Hisleriniz karmaşık.




Yengeç Burcu: Gelecek planlarınıza yönelik işleriniz için öğleden sonraya kadar rahat harekete geçebilirsiniz. Öğleden sonraysa daha sakin ve durağan, dinlenmeye yönelik bir gün sizi bekliyor.




Aslan Burcu: İşlerinizi ve yapacaklarınızı hallettikten sonra bugün arkadaşlarınız ve çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Sosyal ortamlarda para konusunda kendi bildiğinizden şaşmayın.




Başak Burcu: Değişik farklı yerler, kalabalık ortamlar bu araar ruhunuza daha iyi gelebilir. Sevdiğiniz insanla bugün hayata aynı açıdan bakacak, birbirinizi anlayacaksınız. Toplum içinde dalgınlıklara dikkat.




Terazi Burcu: Bugün dış ortamlar ve daha az tanıdığınız insanlarla bir arada olacaksınız. Keyfiniz sabah saatlerinde yerinde olmayabilir. İş alanlarınızda yaratıcı etkileriniz yüksek olacak.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda romantik ve duygusal iletişiminizle hareket ediyorsunuz. Öğleden sonra parasal konularda mantıklı yanlarınız ön plana çıkabilir. Hayata mantıkla yaklaşın.




Yay Burcu: Daha çok aile ve ev hayatınız için yapmak zorunda kaldığınız günlük rutin işler öğleden sonra yerini, sevdiğiniz kişiyle beraber yapacağınız güzel planlara bırakabilir.




Oğlak Burcu: Yakın çevre iletişiminiz bugün yoğun olacak. Herhangi bir konuda karar vermekte acele etmeyin, öğleden sonra şartlar daha farklı boyutlara taşınabilir.




Kova Burcu: Bugün yaratıcı ve sanatsal yönlerinizi konuşturabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın sizinle kafaca uyuşması şart. Harcamalarınız konusunda kendinizi kandırmayın.




Balık Burcu: Birkaç gündür yakın çevrenizle temas halindeydiniz şimdi artık ev ve aile ortamlarınıza odaklanabilirsiniz. Vaktinizi evinizde geçirmek, sevdiklerinizi evinizde ağırlamak öne çıkabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR