Bugün Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide boyun, boğaz, ses telleri, damak(tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak bizi rahatlatacak. Hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sağlam, güçlü, estetik, güzel, sanatçı bir insansınız. Güzel ve estetik olan herşeye fazlasıyla ilgi duyuyorsunuz. Biraz bencilliğiniz var ve aşırı merakınız nedeniyle etrafınızdaki bir çok işe burnunuzu sokuyorsunuz. Kendinizi başka alanlarda da geliştirmeyi öğrenmelisiniz. Bu sene, maddi konularda şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Maddi konularda rahat bir döneme doğru ilerliyorsunuz ama en ufak bir değişimde paniğe kapılmanız mümkün. Kendinizi garantiye almadan hareket etmemeye çalışın.




Boğa Burcu: Gün içinde gezmek, dolaşmak ve size keyif veren ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Bugün güçlü ve kendinize yönelik etkiler altındasınız, hayalgücünüzden muhakkak yararlanın.




İkizler Burcu: Bugün hiçbir sorun ve dertle uğraşmak istemezken, arkadaş çevrenizde oluşacak olaylara dahil olabilirsiniz. Onlarında size ihtiyacı olduğunu görmezden gelmeyin.




Yengeç Burcu: Kalabalık yerlerde farklı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kalabalık ortamlar içinde yer alsanız da bugünlerde çok fazla kendinize yönelik yaşıyorsunuz. Duygularınızı sadece kendinize saklamayın.




Aslan Burcu: Bugün çalışma hayatınızda inatçılığınız yüksek olabilir. Haklılığınızı kendinize göre ispat etmemeye çalışın. Göz önünde olacağınız yerlerde enerjinizi çevrenize yöneltmelisiniz.




Başak Burcu: Bugün dışarıda ve değişik yerlerde bulunma isteğiniz yüksek olabilir. Yaşadığınız olayları karşılaştırmayı bir kenara bırakırsanız, içsel streslerinizi kontrol edebilirsiniz.




Terazi Burcu: Hayatınız ve partnerinizle ilgili konular bugün ön planda olacak. Hayatınıza dair alacağınız kararlarda içsel stresleriniz fazla olabilir çünkü kararsızlık çekiyorsunuz.




Akrep Burcu: Geçmişten bugüne taşıdıklarınız ilişkilerinizde sizi fazlasıyla etkiliyor. Önemli kararlar aşamasında olacağınız bir dönemdesiniz. Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyi anlamanız kolay olacak.




Yay Burcu: Bugün iş için yapacağınız gezilerde veya toplantılarda inatçı ve istikrarlı yapınız ortaya çıkabilir. Çalışmıyorsanız, arkadaşlarınızla veya aşkınızla buluşmak, size iyi gelebilir.




Oğlak Burcu: Bugün, hayatın daha fazla tadını çıkartmak isteyeceksiniz. Ev ve aile hayatınızda harekete geçirici konuşmalar gündeme gelebilir. Gelişecek olaylarda biraz daha esnek olmalısınız.




Kova Burcu: Aile hayatınızda beraber yaşadığınız ve aynı ortamı paylaştığınız insanlarla duygusal paylaşımınız yüksek olacak. Kendinizden sıkılmış gibi bir haliniz var. Davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz.




Balık Burcu: Bugün iş hayatınızda iletişimde bulunacağınız insanlarla iyi anlaşacaksınız. Çalışmıyorsanız, yakın çevrenizle kısa vadeli keyifli planlara hazırlıklı olun. Çalışma hayatınız için enerji depolamalısınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR