Bu cumartesi öğleden sonra saat 15:00’e kadar ay boşlukta olacak. Önemli işlerden ve harcamalardan kaçınmalıyız. Öğleden sonra ay burç değiştirerek balık burcuna geçecek. Duygusal hayatımıza odaklı, biraz melankolik ve hayalperest olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, anlayışlı, sevgi dolu, sezgili bir insansınız. Yaşamda her zaman iyi ve güzel şeyler sizi bulur. Doğa sevginiz nedeniyle hayatınızın belli bölümünü size keyif verecek yerlerde geçirmek istersiniz. Bu sene, iş alanlarınızda kafanızı daha fazla netleştirmelisiniz. O zaman şansınızı daha iyi kullanacaksınız.




Koç Burcu: Bugün paylaşımlarınız öğleden sonraya kadar yüksek olacak. Öğleden sonraysa biraz sakinleşeceksiniz. Yapmak istediğiniz işler veya kişisel uğraşılarınıza yönelebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün kendinizi göstereceğiniz alanlarda kafanıza göre davranma isteğiniz yoğun olabilir. Öğleden sonraysa çevreniz ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devreye girebilir.




İkizler Burcu: Bugün, değişik ve farklı ortamlar yapmak istedikleriniz için sizi harekete geçirebilir. Sosyal ortamlarınızdan beklediğiniz ilgi ve desteği alacaksınız. Aktif olmayı seveceksiniz.




Yengeç Burcu: Öğleden sonra, kalabalık ortamlarda duygusal tatmininiz fazla olacak. Karşılaşacağınız sorunlardan mantığınız ve soğukkanlılığınız sayesinde kolay sıyrılabilirsiniz.




Aslan Burcu: Gününüzü diğer insanlara göre ayarlamak durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın sizin yapacaklarınıza çok fazla karışmaması, önemli planlarınızı devreye sokabilir.




Başak Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın kendi hayatına vakit ayıramaması sonucunda, onun işlerini de siz üstlenebilirsiniz. Gün içi planlarınızda mantığınız önde olacak.




Terazi Burcu: Bugün, yaratıcılık isteyen alanlarda daha şanslı ve keyifli etkiler altında olabilirsiniz. Hayata ve aşka yaklaşımınız mantıklı olacak. Özel planlarınızın peşine düşebilirsiniz.




Akrep Burcu: Kafanızdaki planları teker teker hayata geçirmek için bugünden faydalanın. İş hayatınızda davranışlarınızın değiştiğini çevrenizdekilerde farkediyor. Aşk hayatınızda vericiliğiniz yüksek olacak.




Yay Burcu: Bugün yakın çevrenizle, akraba veya kardeşlerinizle iletişiminiz yoğun olacak. Onlarla yapacağınız planlar varsa onların size uymasını isteyebilirsiniz. Ya da evinizde vakit harcamak öne çıkabilir.




Oğlak Burcu: Ailenize veya evinize dayalı işlerinizde rahat hareket edebileceksiniz. Para kazanma konusunda tereddütleriniz olabilir ama bu aralar harcarken aynı tereddütleri göstermeyeceksiniz.




Kova Burcu: Kendi kişisel planlarınız yine önde olacak öğleden sonra parasal konular öne çıkabilir. Randevu verdiğiniz arkadaşlarınız, eşiniz, dostunuzla keyifli bir gün sizi bekliyor.




Balık Burcu: Canınız ilk başta bir şeyler yapmak istemese bile, öğleden sonra alacağınız haberler ve duyacaklarınız sizi çabuk harekete geçirecek. Mantığınızı devre dışı bırakmayın.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR