Bugün ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Genel anlamda; yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için harika günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, tutkulu, çekici ve sürekli değişen bir insansınız. Değişkenliğiniz yüksek olduğundan bir işi bitirmeden diğer işe başlamanız zaman zaman problem yaratıyor. Gençken çekingen olmanıza rağmen yaşınız ilerledikçe bu çekinliğinizi üzerinizden atacaksınız. Bu sene, iş alanlarınızda güzel şanslarınız olacak. Özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz.




Koç Burcu: Sosyal alanlarınız aydınlanmaya başlıyor. Daha çok gezecek, organizasyonlar ve belki davetler içinde yer alacaksınız. Kafanızı kurcalayan düşünceleri gün içinde abartmayın.




Boğa Burcu: Bugün, tamamen iş hayatınıza odaklanabilirsiniz. İş alanlarınızda şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Bu aralar enerjinizi istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz, bu da üzerinizde sinir yapabilir.




İkizler Burcu: Dış ortamlar, seyahat veya eğitim konularınız öne çıkmaya başlayacak. Uzaklardan alacağınız haberler kendinizi iyi hissetmenize neden olabilir. Çevrenize karşı iş bitiricisiniz.




Yengeç Burcu: Bugün sabah saatleri itibarıyla, ortaklaşa para konularınız, hayatınızın merkezine yerleşebilir. Banka ödemeleri, alacak verecek hesabı, vergi konularına odaklanacaksınız.




Aslan Burcu: Özel hayatınıza vakit ayırmak ve sevdiğiniz insanla programlarınızı arttırmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında halletmeniz gereken işleriniz olabilir.




Başak Burcu: Yapılması gereken günlük işlerinizi halletmek sizi rahatlatacak. Bu aralar yapacağınız planlar hep başkalarının hayatına veya şartlarına göre belirlenebilir. Hırsınızı iyi yönlendirmelisiniz.




Terazi Burcu: Bugün sabah saatleri itibarıyla, yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz öne çıkmaya başlayacak. Yine aşk hayatınıza veya varsa çocuğunuzla ilgili konulara yönelebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bu birkaç gün, daha çok aile konularınıza ve ev ortamlarınıza vaktinizi ayırmalısınız. İşinizdeki yoğunluklar, kendinize vakit ayırmanıza engel olabilir. Ailenize yapacağınız harcamalarınız devrede.




Yay Burcu: Yakın çevrenizle iletişim halinde olacaksınız. Akraba veya kardeşlerinizle görüşebilir, konuşabilir, onlar sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Eğleneceğiniz ortamlarda mücadeleden kaçının.




Oğlak Burcu: Parasal konularda hesap kitap ve alışveriş yapma isteğiniz ön planda olabilir. Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olacak. Fikirlerinizi hala istediğiniz gibi yönlendiremiyorsunuz.




Kova Burcu: Bir kaç gün boyunca , kendinizi zinde ve iyi hissedeceksiniz. Kişisel alışveriş, dolaşma, açık havada bulunma isteğiniz yüksek olacak. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz sizi harekete geçirecek.




Balık Burcu: Olayları geçmişle değerlendirmek, yalnız kalma isteğiniz yoğun olabilir. Hayatınızda hala bazı kararsızlıklarınız var ama maddi konularda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR