Bu Pazar, Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; akıllı, yetenekli, enerjik, tutkulu ve sezgileri kuvvetli bir insansınız. Kurduğunuz ilişkilerde olayları ve insanları iyi değerlendirmesini biliyorsunuz. Beklentileriniz çok yüksek ama sizde istediklerinizi gerçekleştirecek enerji ve yetenek mevcut. Bu sene, özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Maddi anlamda şansınız yüksek.




Koç Burcu: Bu pazar, yakın çevre ilişkilerinizde şanslı bir gün olacak. Yine iletişime dayalı işlerinizde kendinizi şanslı hissederken, diğer yandan toplum içi ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, maddi konularda kendinizi iyi hissederken, dış ortamlarda sevdiğiniz kişiyle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı kıskanç ve sahiplenici davranmamaya özen gösterin.




İkizler Burcu: Sosyal çevre ortamlarınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızla para konularında bu Pazar sürtüşmelerden uzak durun. Sevdiğiniz insanla uyumunuz iyi olacak.




Yengeç Burcu: Bu pazar, göz önünde olacağınız ortamlarda moraliniz yüksek olacak. Sadece sevdiğiniz insanla toplum içinde bazı sürtüşmeler yaşanabilir. Kafanız yapmanız gerekenlere takılı olabilir.




Aslan Burcu: Bu pazar, arkadaşlarınızla vakit geçirmek, değişik yer ve ortamlarda bulunmak size iyi gelecek. Günlük işlerinizi kafanıza takmayın ve keyifli bir şekilde gününüzü geçirmeye çalışın.




Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda sürtüşmelere dikkat edin. Kıskanç ve obsesif davranışlarınız sevdiğinizle aranıza girebilir. Ev ve aile ortamlarınızda aradığınız huzuru bulabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu pazar, keyfiniz yerinde olacak ama aile hayatınızda baskıcı ve kıskanç tavırlardan uzak durmalısınız. Sevdiğiniz insanı kafanıza göre yönlendiremeyeceğinizi artık anlamalısınız.




Akrep Burcu: Haftaiçinde aldığınız haberlerle, iş hayatınızdaki güzel gelişmeler ruh halinize olumlu yansıyacak ama inatçılığı ve sabitliği bir kenara bırakmanız gerekiyor. Maddi konulara odaklı olacaksınız.




Yay Burcu: Bu pazar, aşk hayatınızda kıskançlık ve sahip olma etkilerine dikkat edin. Sosyalliğiniz ve eğlenceli taraflarınız artmaya başlıyor. Kişisel isteklerinizi rahat gerçekleştireceksiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, yapılması gerekenler için rahat hareket edeceksiniz. Yine de yönlendirici yapınızla kıskanç ve sahiplenici tavırlardan uzak durmalısınız. Çevrenizle iletişiminizi kesmemeye çalışın.




Kova Burcu: Gün içinde, yaratıcılık anlamında oldukça şanslı olacaksınız. Yakın çevre ilişkilerinizde size uygulanacak baskıdan uzak durmanız yerinde olabilir. Sosyal ortamlarda değişik planlar devreye girebilir.




Balık Burcu: Bu pazar, sosyal ortamlarınızda parasal konularda bazı sorunlar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Ev ve aile ortamlarınızda keyfiniz ve neşeniz yerinde olacak. Alışveriş isteğiniz yüksek olabilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR