Bugün, Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Bugün, böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; renkli, aktif, gizemli ve esrarengiz işleri seven, sevecen ve farklı bir insansınız. Tartışmalara girmek hoşunuza gidiyor çünkü kendinizi ifade etmesini iyi biliyorsunuz. Aileniz ve çevreniz sizin için çok önemli ve diğer insanları umursamıyor gibisiniz. Bu sene, sosyalliğiniz ve popülerliğiniz artacak. İş alanlarınızda güzel teklifleriniz olacak.




Koç Burcu: Kendinize vakit ayıracağınız, kendi isteklerinizi yerine getireceğiniz bir gün olacak. Rutin işleriniz için gereken isteği ve istikrarı rahat sağlayabilirsiniz.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınız ve çevreniz özel hayatınız ve yaşadıklarınız konusunda sizi destekliyor olacak. Bugün yalnızlığı sevmek ve hayatı farklı gözlerle sorgulamak isteyebilirsiniz.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarınızda veya organizasyona dayalı işlerinizde sosyal ve becerikli yapınızı ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızda bazı görüşmelerinizin karşılığını alabilirsiniz.




Yengeç Burcu: İş alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Önemli bir seyahat anlaşması oluşabilir. Ya da yaratıcılığa dayalı işleriniz için kalıcı konuşma ve görüşmeler yapabilirsiniz.

Aslan Burcu: Değişik bir iş, seyahate, medya veya eğitime dayalı işleriniz gündeme gelebilir. İnsanlarla kuracağınız ilişkiler sizi yukarılara taşıyabilir. İletişiminizde naziklikten şaşmayın.




Başak Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dolunayda oluşan gerginliğinizi olumlu düşünce ve davranışlarla kolay bir şekilde üzerinizden atacaksınız.




Terazi Burcu: Eskiden gündeme gelmiş, yarım kalmış işleriniz devreye girebilir. Yine ortaklaşa işler, danışmanlık gibi konularda kendinizi ortaya koyacaksınız. Özel hayatınızda daha bağışlayıcı ve affedici olabilirsiniz.




Akrep Burcu: İş alanlarınızda beraber çalıştığınız insanlarla kolay anlaşacağınız bir gün olacak. Hayatınızdaki sorumlulukları göz ardı emeden, özel hayatınızda konuşmalar yapabilirsiniz.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda sevecen, canlı ve kendinizi ön plana çıkartmak istediğiniz bir gün olabilir. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde kendinizi göstereceksiniz. Sevdiklerinize karşı anlayışı elden bırakmayın.




Oğlak Burcu: Sorunlarınızın üstesinden gelme isteğiniz yüksek olabilir. Kendi ailenize ve sevdiklerinize karşı anlayışlı olmak isteyeceksiniz. Biraz da kendi rahatınıza düşkün olabilirsiniz.




Kova Burcu: Yakın çevrenizde oldukça sosyal ve popüler olabilirsiniz. Kendinizi iletişime yönelik konularda kolay ortaya koyacaksınız. İş bağlantılarınızı sağlamlaştırabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün, parasal konularda güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Birkaç gün önce yaşadığınız gerginlikleri ve sorunları halletmek için uygun bir gün olabilir. Eğitimle ilgili konularda organize olabilirsiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR