Bugün tüm gün boyunca ayın açısı olmayacak. Bu nedenle önemli işlerimizdense, bize keyif verecek, kafamızı ve bedenimizi rahatlatacak etkinliklerde bulunmak işimize yarayabilir. Gece saat 21:08 de ay boğa burcuna geçecek. Kendimizi duygusal açıdan daha güçlü hissedeceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sezgili, pratik, zeki, sanatçı, cömert bir insansınız. Kibar tavırlarınız ve iyi görünen yapınızla sosyal alanda başarılı adımlar atacaksınız. Zaman zaman sorumluluklar üstünüze gelebilir ve siz onlardan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Bu sene, biraz hızlanmanız gerekebilir. Maddi anlamda şanslı bir yıl.




Koç Burcu: İsteklerinizin hareketlendiği bir gün içindesiniz. Bazen hala herşey gerçek mi, yoksa rüya mı gibi düşünceleriniz var. Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor. Bugün biraz gezin, dolaşın ve temiz hava alın.




Boğa Burcu: Özellikle hızlı ve hareketli çevreniz sizi biraz yormuş olabilir. Kafanızda bazı planlar yapma ihtiyacınız yüksek. Bugün daha çok geri planda durmak ve dinlenmek isteyeceksiniz.




İkizler Burcu: Paylaşımlara fazlasıyla açık olduğunuz bu dönem, arkadaşlarınızla bir arada olmak, onlarla vakit geçirmek ihtiyacındasınız. Herşeyin bu kadar hızlanması sizi yoruyor.




Yengeç Burcu: Gözler üzerinizde ve bugün duygusal olarak hızlı hareket edeceksiniz. Gelecek planlarınızın hız kazandığı bu dönem artık bazı şeyleri daha net olarak görmeye ihtiyacınız var.




Aslan Burcu: Bugün duygusal yapınızla kafanız huzursuz ve hızlı olabilir. Özellikle seyahat gerektiren işleriniz varsa aceleci ve sabırsız tutumlar içinde olabilirsiniz. Duyacağınız bir haber içsel olarak sizi mutlu kılabilir.




Başak Burcu: Ortaklaşa para konuşmalarınız hız kazanmaya başlıyor. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönem sizi epey yormuş olmalı. Sadece kendinizi için birşeyler yapmak isteyeceksiniz.




Terazi Burcu: İş alanlarınızda güzel gelişmeler olmasına karşın, bazı işlerinizde ortaklaşa oluşumları devreye sokmanız gerekiyor. Ancak bunu yaptığınızda üzerinizde yükler daha aza indirgenebilir.




Akrep Burcu: İş koşturmalarınız bugün sizi sabırsız ve tedirgin kılabilir. Çevrenizdeki insanların istekleri sizi yoruyor, halbuki siz sadece aşk hayatınıza odaklanmak ve enerjinizi bu alanlara harcamak istiyorsunuz.




Yay Burcu: Bugün sportif faaliyetler ya da eğlenceli ortamların tadını çıkartmakta zorlanabilirsiniz. Huzursuzluklarınız fazla, bu da eğlenme ihtiyacınızın üzerini örtüyor. Biraz kendinizi akışa bırakın.




Oğlak Burcu: Davranışlarınızda bugün sabırsız ve biraz da dikkatsiz olacaksınız. Herşey size bir mücadele gibi gözükebilir. İş alanlarınızda alacağınız haberler içsel olarak sizi sevindirecek, tadını çıkarın.




Kova Burcu: Bugün kısa vadeli planlarınızda biraz sabırsız etkilere sahip olabilirsiniz. Kafanızda oluşturduğunuz planlarda değişiklik veya aksama olduğundan hemen tepki veriyorsunuz. Baş ağrılarına dikkat.




Balık Burcu: Gün içinde maddiyatın önemi ve kendinizi güvende hissetme ihtiyacı yüksek olabilir. Hayatınızı şekillendirdiğiniz bu dönem, hala bazı konularda tam anlamıyla yönünüzü bilemiyorsunuz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR