Bugün Ay Yay Burcu'nda dolaşıyor. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun bir gün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyi yürekli, sempatik, yerinde duramayan, aktif bir insansınız. İnsanlara devamlı yardım etmek istiyorsunuz ama bu huyunuz bazen aşırıya kaçabilir. Hiç olmadık yerlerde davranış değişikliğine girmekten vazgeçmelisiniz. Bu sene, özel hayatınızda önemli adımlar atılabilir. İş alanlarınızda herşeyi iki kere gözden geçirin.




Koç Burcu: Bugün, dış ortamlara bağlı işlerinizde iyimser tavırlarınız ön planda olabilir. Başka işlerle uğraşmak, diğer insanlar için bir şeyler yapmak, enerjinizi rahat kullanamadığınızdan sizi rahatsız edebilir.




Boğa Burcu: Gün içinde, ortaklaşa para konularınız devrede olabilir. Sosyal ortamlarınız için yapacağınız ortak harcamalara kolay tepkiler verebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz.




İkizler Burcu: Özel ilişkilerinizde göz önünde olacağınız otamlarda sinirli ve agresif tavırlarınız olabilir. Ortaklı iş yapanlar, ortaklarıyla bazı sürtüşmeler yaşayabilir. Enerjinizi iyi kullanın.




Yengeç Burcu: İş alanlarınızda yapmanız gerekenler, dış ortamlarda sinirli olmanıza neden olabilir. İş alanlarına yaklaşımınız rahat ve özgür olmalı. Tamamlamanız gereken işlerinizin peşine düşün.




Aslan Burcu: Aşk hayatınız, yaratıcılığa dayalı işlerinizde parasal konularda agresif ve sinirli olabilirsiniz. Keyfinize düşkün olmanız, yapmanız gereken işlerle çakışabilir. Hemen moralinizi bozmayın.




Başak Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla sürtüşme veya sabırsızlıklarınız olabilir. Onun fedakar ve hep başkalarını düşünen davranışlarını kabullenmekte zorlanabilirsiniz.




Terazi Burcu: Gün içinde, iletişiminiz yüksek akacak yalnız iş yaptığınız insanlara karşı sabırsız ve anlayışsız bir tutum içine girebilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan herkese yardım etme çabası sizi zorlayabilir.




Akrep Burcu: Eğlence veya aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi sinirli kılabilir. Herşeyin dört dörtlük olmasını beklemeyin. Özellikle borsada yatırım yapanlar bugün dikkatli adımlar atmalılar.




Yay Burcu: Bugün, kendi kişisel isteklerinize kanalize olmak isterken, aile hayatınıza harcamanız gereken enerjiniz sizi mutsuz veya sinirli kılabilir. İşlerinizi sıralayarak adımlar atmalısınız.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışsız ve sabırsız olabilirsiniz. Canınız kimseyle paylaşım içinde olmak istemeyebilir. Geçmişi gözden geçireceksiniz.




Kova Burcu: Gün içinde, sosyal ve kalabalık ortamlarınızda bazı harcamalarınız oluşabilir. Bu harcamalar sizi tedirgin edebilir. Yaptığınız her işi teyit etmeye çalışabilirsiniz.




Balık Burcu: İş alanlarınızdaki yoğunluklar, istediğiniz gibi bir gün geçirmenize engel olabilir. Olayları gözünüzde büyütmeyin ve duygusal olarak kendinizi kapatmayın. Bazı şeyler netleşecek.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR