Haftaya ay yay burcundayken başlıyoruz. Venüs- jüpiter karesiyle, ilişkilerimizde çoşkulu ve abartılı davranmaya meyilli olacağız. Daha önceden görüşülmüş konular devreye girebilir. Perşembe günü faal bir gün. Bugüne denk getireceğimiz her tür görüşme ve anlaşma için kalıcı sonuçlar alınabilir. Toplumsal veya grupsal işlerimiz için Cuma günü olumlu etkiler altındayız. Pazar günü ise, iletişimimizde tutamayacağımız sözler altına girmeden hareket etmeye özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sakin ve barışcıl, cömert, açık fikirli bir insansınız. Açık fikirli kafanız ve insancıl prensipleriniz herkesin gönlünü kazanmanıza neden olacak. Sosyal çevrenizden iş hayatınızda her zaman destek ve yardım göreceksiniz. Bu sene, parasal konularda şanslı etkiler altındasınız. Görüşmeleriniz hızlanıyor.




Koç Burcu: Bu hafta yakın çevrenizle olan iletişiminiz, duygusal olarak yüksek akacak. Bir çok konuda iyimserlikle hareket edeceksiniz. Kafanızda geleceğinize dair bir sürü plan var ama biraz bekleyin.




Boğa Burcu: Bu hafta sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizden keyifli bir şekilde faydalanabilirsiniz. İlişkileriniz çeşitli olabilir. Konuşmalar ve görüşmeler devrede.




İkizler Burcu: Bu hafta iş görüşmeleriniz sizin istediğiniz şekilde şekillenebilir. İlişkilerinizi aşırıya kaçmayacak bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Özel hayatınızda duygusal olarak bazı zorlanmalarınız olabilir.




Yengeç Burcu: Bu dönem içerisinde, dış ilişkilerinizi planlarınız ve geleceğiniz adına yapacağınız görüşmelerinizde kullanabilirsiniz. İş hayatınızda bazı anlaşmazlıklar duygusal olarak sizi zorlayabilir.




Aslan Burcu: Arkadaş ortamlarınızdan alacağınız güzel haberlerle parasal konularda güzel şanslar yakalayabilirsiniz. İlişkileriniz karmaşık ama keyifli olabilir. Özel hayatınızda bazı zorlanmalar oluşabilir.




Başak Burcu: Ailevi konularda bugün fikirsel ve duygusal olarak anlaşmazlıklar oluşabilir. İş alanlarınızda ortaklaşa atılacak adımlardan fayda sağlayacağınız bir hafta içindesiniz. Önemli konuşmalar devrede.




Terazi Burcu: İletişime yönelik işlerinizde bugün bazı ufak tefek sorunlar yaşamaya meyillisiniz. Bu hafta genel olarak iş görüşmeleri, konuşmaları ve yapılacak işleriniz konusunda şanslı etkiler altındasınız.




Akrep Burcu: Eğlenceye ve aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar canınızı sıkabilir. Bu hafta sanatsal işleriniz devrede olacak. Parasal konularda ilişkilerinizi kullanabilirsiniz. Şans sizden yana.




Yay Burcu: Kendi kişisel istekleriniz üzerine yoğunlaşacağınız bu birkaç gün, aile hayatınızda anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Yine de aile ilişkilerinizi yapacağınız işlerinizde rahat kullanacaksınız.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle olan iletişiminizde kafanızın dalgın olmasından kaynaklı olarak bazı zorlanmalar görülebilir. İş alanlarınızda kurduğunuz iyi ilişkiler bugün size kazanç olarak geri dönebilir.




Kova Burcu: Bugün parasal konularda sosyal alanlarınızda bazı tatminsizlikleriniz olabilir. Parasal konularda bu aralar kurduğunuz güzel ilişkiler iş alanlarınızda şanslı gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir.




Balık Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda bugün kendinizi ifade ederken, gösterirken bazı zorlanmalar ve isteksizlikler yaşayabilirsiniz. Aile hayatınızda şansınız yüksek olacak, duygusal olarak abartmaya meyilli olacaksınız.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR