Bu Pazar, Güneş - Ay karesiyle mantığımız ve duygularımız arasında çatışmalar yaşayabiliriz. Erkek ve kadın ilişkilerinde sorunlar görülebilir. Gün içinde sevdiğimiz insanla aynı keyfi paylaşmakta zorlanmalar oluşabilir. Tüm gün boyunca ay boğa burcundayken, gece saatlerinde ay burç değiştirerek ikizler burcuna geçecek.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, şanslı, hareketli, yetenekli, huzurlu ve insanlarla iyi geçinen bir insansınız. Hayata esprili bir şekilde yaklaşıyorsunuz, bu da diğer insanların ilgisini hemen çekiyor. Toplumu ilgilendiren konular yaşam boyu ilginizi çekecek. Bu sene, özel hayatınızda dengeyi iyi sağlamalısınız.

Koç Burcu: Bu pazar, harcamalarınız ve para konularınız ön planda olacak. Beklenmedik alanlardan alacağınız destekle kendinizi iyi hissedeceksiniz. Geçmişten bir düşünceye takılıp kalabilirsiniz.




Boğa Burcu: İşlerinizden arta kalan zamanlarda gezmek dolaşmak, alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Grupsal işlerinizde veya sosyal ortamlarınızda kendinizi etkili bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.




İkizler Burcu: Vaktinizi daha çok dinlenmeye ve kişisel isteklerinize ayırmalısınız. Başkalarının kaynaklarını kullanmasını iyi bilecek, her tür sorununuza çözümü kolay bulacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün üzerinizde hissedeceğiniz olumlu enerjiyi çevrenizdeki sevdikleriniz için kullanmalısınız. Kalabalıklar arasında olmak ve yalnız kalmak arasında bocalama yaşayabilirsiniz.




Aslan Burcu: İş alanlarınıza dair düşüncelerinizde ve hareketlerinizde kafanız belirli noktalara takılabilir. Yalnız olmak istemeyeceksiniz. Kalabalık ortamlarda bulunmak hoşunuza gidebilir.




Başak Burcu: Size bir çok konuda destek veren bir insandan alacağınız fikirler, size yeni kapılar açabilir. Dış ortamlarda kendinizi oldukça şanslı ve rahat hissedeceğiniz bir gün olabilir.




Terazi Burcu: Bu pazar, harcamalarınız hızlanabilir. Gücünüzü bir çok alanda etkili bir şekilde kullanmalısınız. Çalışma koşullarınızın ağırlığı sinirlerinizi geriyor, gereksiz fedakarlıklardan kaçının.




Akrep Burcu: Sevdiğiniz insanla ya da arkadaşlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni düzenlemelere ve değişikliklere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bunu sevdiğinizle, paylaşmalısınız.




Yay Burcu: Bu pazar, günlük işleriniz ve yakın çevre planlarınız arasında bocalamalarınız olabilir. Ev ve aile hayatınıza yönelik girişimlerinizde, işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün, eğlence hayatınız için harcamalarınız artabilir. İletişime dayalı konularda, hayatınıza etki eden bir insandan tavsiyeler alabilirsiniz. Kendinizi oldukça güçlü ve etkin hissedeceksiniz.




Kova Burcu: Bu Pazar, dinlenmek ve rahatlamak sizin için önemli olabilir. Önemli kararlarda ailenize sırtınızı çevirmeniz işinize yaramaz. Aynı fikirleri paylaşmasanız bile anlayışı elden bırakmayın.




Balık Burcu: Gün içinde kısa planlar, geziler devrede olabilir. Geleceğinize yönelik planlarınızda değişiklikler yapma ihtiyacınız bugün fazla olabilir. Çevrenizden gereken desteği bulacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR