Bugün ay balık burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Duygusal olacağımız bugün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, güçlü, akıllı, ayakları yere basan, karşı cinsi seven bir insansınız. Hem iş, hem aşk hayatınızda başarılı olacaksınız. Yaşamın aydınlık ve iyi taraflarına daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Aşırı gerginlikten ve heyecandan kaçınmalı, şansınıza güvenmelisiniz. Bu sene, iş alanlarınızda kalıcı sonuçlar elde etmeniz mümkün. Şansınız yüksek.




Koç Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda üstleneceğiniz sorumluluklarınıza kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Kafanızdaki fikirler size yol gösterecek. Bu etkileşimleri iş ve kariyer alanlarınıza yansıtmanız da mümkün.




Boğa Burcu: Arkadaş ortamlarınızda veya organizasyona dayalı işlerinizde konuşmalarınızı kalıcı ortamlara taşıyabilirsiniz. Geleceğe yönelik işleriniz için sevdiğiniz insan sizi destekleyecek.




İkizler Burcu: Kariyerinizde gündeme gelen bazı konuşmalar ve görüşmeler için sağlam zeminler oluşturabilirsiniz. İş sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz ve parasal konularda desteğiniz tam olacak.




Yengeç Burcu: Dış ortamlara, seyahate dayalı işleriniz için gereken özeni göstereceksiniz. Eğlence hayatınızı organize ettiğiniz bu dönemde herşeyin planlı programlı olması daha çok işinize yarayabilir.




Aslan Burcu: Ailevi konularda üstleneceğiniz sorumluluklarınıza parasal olarak kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Değiştirici ve dönüştürücü düşünce yapınızla olayların içinden rahatlıkla çıkacaksınız.




Başak Burcu: Danışmanlığa veya ortaklı işlere dayalı konuşma ve görüşmelerinizde, kalıcı adımlar atılabilir. Yakın çevreniz için üstlendiğiniz sorumluluklarınıza istediğiniz çözümleri bulabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki konuşma ve görüşmelerinizde kalıcı adımlar atılabilir. Uzun soluklu işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Yine aile hayatınıza yönelik konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir.




Akrep Burcu: Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde, hayati ve kalıcı adımlar atabilirsiniz. Yine aşk hayatınızda önemli konuşamalar veya görüşmelere hazırlıklı olun.




Yay Burcu: Ev ve aile hayatınızda kalıcı görüşmeler ve konuşmalar gündeme gelebilir. İstediğiniz bir ev varsa bu dönem o evin anlaşması için uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.




Oğlak Burcu: İletişime, satış, reklama dayalı işlerinizde önemli konuşma ve görüşmelerinizi sağlam bir zemine oturtabilirsiniz. Güçlü kişiliğinizle, iletişim alanlarınızda olumlu bir gün sizi bekliyor.




Kova Burcu: Paraya dayalı işlerinizde önemli anlaşmalar veya konuşmalar devreye girebilir. Uzun soluklu ve kalıcı işleriniz için gerekli ortamları bulacaksınız. Parasal kazançlarınızı arttıracak ortamlar yaratabilirsiniz.




Balık Burcu: Uzak mesafe işlerinizde, dış ortamlara bağlı konularda önemli konuşmalar devreye girebilir. Geleceğe yönelik işleriniz için kalıcı adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizi her konuda destekliyor olacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR