Haftaya ay balık burcunda, biraz dalgın, biraz hayalci bir şekilde başlayabiliriz. Bu Pazartesi, venüs- satürn karesiyle, özel hayatımızda, iş ilişkilerimizde sıkıntı ve sorunlar yaşamamız mümkün. Salı günü, düşünce ve fikirlerimizi, konuşmalarımızı daha kalıcı ve sabit koşullar üzerine oturtabiliriz. Cuma ve Cumartesi günü, ağır işler için gerekli gücü kendimizde bulacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, uyumlu, misafirperver, sanatçı ruhlu, organizasyon konularında kabiliyetli bir insansınız. Kendinizi yazarak ifade etmeye eğiliminiz var. İş hayatınızda gel gitleriniz ve karmaşalarınız olabilir. Bu sene, yaratıcılığınız yüksek olacak. Aşk hayatınızda bazı zorlanmalar oluşsa bile, üstesinden gelmesini başaracaksınız.




Koç Burcu: Sosyal ortamlarınızda veya arkadaş ilişkilerinizde bugün bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Herşeyi gözünüzde büyütebilir, geçmişle karşılaştırmalar yapabilirsiniz. Biraz rahatlayın.




Boğa Burcu: Bugün sosyal çevre ortamlarınızda duygusal olarak kendinizi ortaya koyacaksınız. İş ilişkilerinizde, özel ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Haftaya göz önünde bulunacağınız ortamlarla başlıyorsunuz. İş bazlı ilişkilerinizde bazı zorlanmalar ve sürtüşmeler oluşabilir. Bir seyahat, eğitim fırsatınız engellenebilir.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa para alanlarınız konusunda kurduğunuz ilişkiler bugün biraz zorlanabilir. Kredi almayın, banka işlemlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Dış ortamlarda daha rahat hareket edeceksiniz.




Aslan Burcu: Bu haftabaşında banka ödemeleri, para hesapları gündeminizde, dalgın etkilerden kaçının. Özel hayatınızda mesafeli tavırlarınız sorun çıkartabilir. İlişkilerinizde sorunlara açık olun.




Başak Burcu: İş ilişkilerinizde, beraber çalıştığınız kişilerle olan diyaloglarınızda bugün bazı sorunlara ve bozulmalara açık olacaksınız. Özel hayatınızda tarafsız davranmaya çalışmalısınız.




Terazi Burcu: Aşk hayatınıza, çocuğunuzla ilgili ve eğlenceye dayalı harcamalarınızda bugün sorunlar ve problemler oluşabilir. Borsa veya speklasyonlu işlerinizde dikkatli olmalısınız.




Akrep Burcu: Ailevi ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı mesafeli yaklaşımınız ilişkilerinizi zedeleyebilir. Aşk hayatınızda kafanız dalgın olabilir.




Yay Burcu: Ev ve aile alanlarınızda konuşmalar gündeme gelebilir. Fedakar etkileriniz yüksek görünüyor. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı zorlanmalar ve sorunlar oluşabilir.




Oğlak Burcu: Paraya dayalı önemli işlerinizde bugün bazı olumsuzluklar oluşabilir. Olayları çok fazla büyütmemeye özen gösterin. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz bugün yüksek olabilir.




Kova Burcu: haftaya parasal konularda önemli konuşmalar yaparak başlayabilirsiniz. İş ilişkilerinizde ve kişisel hayatınızda bazı zorlanmalar ve sorunlar yaşamaya müsait olacaksınız.




Balık Burcu: Bu hafta daha çok kendinizi düşünecek ve hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız. Eğitim, seyahat, hukuk, ticarete dayalı işlerinizde mesafeli ve geri planda durmak yüzünden sorun yşayabilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR