Bugün ve yarın Ay Kova burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Genel anlamda; yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, iş görüşmelerinde kendimizi rahat ifade etmek ve iyi intiba bırakmak için harika günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, istekli, şanslı, kolay adapte olabilen, sistemli ve farklı bir insansınız. Etrafınızdaki insanları iyi seçemiyorsunuz bu yüzden iş hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşamanız mümkün. Özellikle sözleşme imzalarken dikkatli olmalısınız. Bu sene, iş alanlarınızda aşırı iyimserlikten kaçınmalısınız.




Koç Burcu: Bugün arkadaş ortamlarınızda keyfiniz yerinde olacak. Yakın çevrenize karşı aşırı iyimserlikle tutamayacağınız sözler vermemeye çalışmalısınız. Net olmayan koşullarla hareket etmeyin.




Boğa Burcu: Sosyal ortamlarda parasal konularda fazlasıyla cömert davranabilirsiniz. Yeni bir iş konuşması ve görüşmesi bugüne denk gelirse, tutamayacağınız sözlerin altına girmeyin.




İkizler Burcu: Bugün, topluma karşı görev ve sorumluluklarınızda tutamayacağınız sözler altına girmemeye çalışın. İyimserliğiniz yüksek çalışacak. Keyifli yerlerde bulunacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün, bana bir şey olmaz tavrıyla işlerinizde gerekenden daha fazlasını yapmaya söz verebilirsiniz. Bu aşırı iyimserliğe dikkat etmeniz gerekecek. Para harcamalarınız artabilir.




Aslan Burcu: Ortaklaşa para konularınızı yapacağınız işlerinize aktarırken aşırı iyimser tavırlardan kaçının. Sizden borç isteyecek bir arkadaşınız, dostunuz olursa fazla iyimserlikle hareket etmemeye özen gösterin.




Başak Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız yerlerde, aşırı iyimser ve tutarsız davranışlardan uzak durmalısınız. Yapmanız gereken işlerinizi halledebilirsiniz, yeme içmeyi bugün abartmamaya çalışın.




Terazi Burcu: Gün içinde işinize dayalı seyahatlerde veya eğitim konularında tutabileceğiniz sözler vermeye özen gösterin. Aşırı iyimserlikle detayları kaçırabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bu cumartesi, eğleceye veya keyfe yönelik para harcamalarınızda aşırıya kaçma eğiliminiz yüksek olabilir. Ev ortamlarınızı tercih edebilirsiniz.




Yay Burcu: Özel hayatınızda abartılı bir iyimserlik devreye girebilir. Sevdiğiniz insana karşı tutamayacağınız sözler vermemeye çalışın. Yakın çevrenizle beraber kısa planlarınız devrede olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, çalışıyorsanız iş alanlarınızda detayları atlamamaya çalışın. Yakın çevrenizdeki insanlarla bir arada olacağınız ortamlarda keyfiniz yüksek akabilir. Harcama yapabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, eğlenceli ortamlarda para harcama isteğiniz yüksek olabilir. Gezmek, dolaşmak ve hayatın tadını doyasıya çıkarmak isteyebilirsiniz. Fiziki görünümünüz güzelleşmeye başlıyor.




Balık Burcu: Gün içinde, ailenize karşı vereceğiniz sözlerde aşırıya kaçmayın. Bazı konuşmalarınızda detayları atlamanız mümkün gözüküyor. Bugün canınız önemli konu ve olaylarla ilgilenmek istemeyecek.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR