Bugün tüm gün boyunca ay boşlukta olacağından, önemli işlerimize yönelmek yerine, bize keyif verecek, ruhumuzu iyi hissettirtecek işlerimizin peşine düşebiliriz. Ayrıca merkür- mars birleşimiyle, bir yandan düşündüklerimizi hemen yapmak gibi sabırsız etkiler altında olabiliriz. Kafamız biraz karışık ve dağınık olsa bile, cesaretimiz ve istekliliğimiz sonucu, düşündüklerimizi uygulamaya sokmak önemli olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; değişken, kararsız, kaygılı, zeki, uyumsuz ve düzenli bir insansınız. Başkalarının sorunlarına karşı kayıtsız olmanıza rağmen, kendiniz bir zorlukla karşılaştığınızda fazla kaygılanıyor ve çevrenizden destek bekliyorsunuz. Bu sene, yaratıcılık gerektiren işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Aşk, hayatınızı renklendirecek.




Koç Burcu: Bugün, sezgisel olarak sabırsız ve anlayışsız etkilere karşı dikkatli olun. Herşeyi kafanızda daha fazla büyütebilirsiniz. İş alanlarınızda vereceğiniz mücedeleler sizi biraz yorabilir.




Boğa Burcu: Organizasyona ve grupsal işlere yönelik adımlarınızda ani tepkilere açık olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza yardım etmeye çalışacak ve onlar için fedakarlıklarda bulunacaksınız.




İkizler Burcu: Fedakar ve yardım etmek isteyen yapınızla iş ortamlarınızda başkaları için harekete geçmek ve onlara yardım etmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki sabırsızlığı kontrol etmeniz gerekebilir.




Yengeç Burcu: Seyahat, ticaret, eğitim alanlarınızda harekete geçerken sabırsız tutumlardan kaçının. Gerçekçiliğinizi iyice gözden geçirmeniz gerekebilir. Özel hayatınızda güvensizliklerinizi kendinize saklayın.




Aslan Burcu: Parasal işlerinizde istediğiniz enerjiyi ortaya koymakta zorlanabilir, bazı ani çıkışlarda bulunabilirsiniz. Çok acele etmeden, etraflıca ve iyice düşünerek hareket etmeye özen gösterin.




Başak Burcu: Özel ilişkilerinizde konuşmalarınızda bazı iniş çıkışlar ve sabırsızlıklar görülebilir. Aslında fedakar etkilerle hareket etmeye meyillisiniz. Aşk hayatınızda biraz daha sıcak davranmaya çalışın.




Terazi Burcu: Bugün, iş alanlarınızda harekete geçerken bazı planmalar yapmanız gerekebilir. Fedakar ve yardımsever etkilerle harekete geçebilirsiniz. Ailevi ilişkilerinizi bu kadar sorgulamayın.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda sabırsız ve bir o kadar aceleci davranmaya müsait olabilirsiniz. Harekete geçeceğiniz noktalarda koşullar sizi kolay yanıltabilir. İletişiminiz yüksek akacak.


Yay Burcu: Gün içinde, fikirlerinizi eyleme dökmek için uygun bir gün olabilir. Ailevi konu ve meselelerde çabuk ve hızlı davranmak isteyebilirsiniz. Anlatılanlardan kolay etkilenmeniz mümkün gözüküyor.




Oğlak Burcu: İletişime dayalı işlerinizde fikir ve düşüncelerinizi eyleme dökebilirsiniz ama yine de gerçekçi adımlardan uzak durmamaya çalışın.Kendi istek ve duygularınıza göre gününüzü şekillendirebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, önemli bir para konuşması, görüşmesi gündeme gelebilir ama siz temkinle yaklaşmayı ihmal etmeyin. Gün içinde herşey gözünüzde büyürken, daha çok çevrenize yardım edeceksiniz.




Balık Burcu: Kişisel amaçlarınız için harekete geçmek ve fikirlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz ama siz yine de adımlarınızı dikkatli atmayı unutmayın lütfen. Sosyal ortamlarda bazı konuşmalar sizi yorabilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR