Pazar günü, Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Cinsel bölgelerimiz uyarılıyor. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz fazladır. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.Yeni projeler ortaya koyulabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; yaratıcı, orijinal, farklı, bilimsel, yetenekli, maceraperest ve biraz dikkatsiz bir insansınız. Sevdiğiniz konularda sabretmeyi ve beklemeyi iyi biliyorsunuz. Bilimsel konularda yeteneğiniz fazla olabilir. Aniden öfkelenme ve parlama huyunuz en çok özel hayatınızı etkileyecek. Bu sene, hayatınızla ilgili önemli sorumluluklar üsteleneceksiniz.

Koç Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Parasal konularda sevdiğiniz insanın sorumluluklarını üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda anlaşmazlıklar olabilir.




Boğa Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde sorumluluklarınız ağır basabilir. Başkalarının hayatına göre davranmak durumunda kalabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklara hazır olun.




İkizler Burcu: Bugün, tamamlamanız gereken işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Bir yandan normal günlük işleriniz, diğer yandan bulunmanız gereken ortamlar üzerinizde strese neden olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün çocuğunuz veya aşkınızla ilgili konularda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Ortaklaşa para durumunuzu gözden geçirecek ve planlar yapacaksınız.




Aslan Burcu: Bu birkaç gün eviniz ve ailevi konular gündeminizde olacak. Aile ortamınızda yapılması gerekenlere odaklanabilirsiniz. Canınızı sıkan bazı şeyler, bugünden çok zevk almanızı engelleyebilir.




Başak Burcu: Yakın çevrenizle, akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde sorumluluklarınızla ve biraz da dar bir bakış açısıyla hareket edebilirsiniz. Yapmanız gereken günlük işlerinizi gözünüzde büyütmeyin.




Terazi Burcu: Bu Pazar, parasal konularda sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Para harcama isteğiniz yüksek olsa bile, kendinizi tutmanız gerekecek. Aile hayatınızda keyfiniz gayet yerinde olacak.




Akrep Burcu: Bugün, kişisel istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hareket etmekle, ailenize karşı yapmanız gerekenler arasında kalabilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizden istediğiniz yardım ve desteği alabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün biraz isteksiz olabilir, bazı konuları kafanıza gereğinden fazla takabilirsiniz.Yakın çevrenizdeki insanların kısa planları ve teklifleri gün içinde sizi yorabilir. Dinlenmeye ihtiyacınız var.




Oğlak Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınız ve çevreniz aktif olacak. Katılacağınız davetler, organizasyonlar veya aktivitelerde sorumlulukları farkında olmadan üstlenebilirsiniz. Maddi konulara takılmayın.




Kova Burcu: Bugün, göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. İşinize yönelik sorumluluklarınız, istediğiniz türden rahat ve keyifli bir Pazar geçirmenize engel olabilir. Düşündükleriniz gerçekleşiyor.




Balık Burcu: Bugün, seyahat, eğitime dayalı konular, dış ortamlar ve yerler daha fazla ön planda olacak. Değişik ortamlarda sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Bu Pazar enerjinizi ve duygularınızı dengelemeye çalışın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR