Bugün venüs kova burcuna geçecek. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde özgür, rahat ve orijinal yönlerimiz ortaya çıkabilir. Sosyal ortamlardan, değişik insanlardan ve yerlerden hoşlanabiliriz. Grupsal enerjiler bizi hareketlendirebilir.Yine bugün mars balık burcuna geçecek yaklaşık 2 ay boyunca enerjimizi evrensel ve ruhani konulara kaydırabiliriz. Şefkatli ve fedakar davranışlarımız ön plana geçebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çoşkulu, iyimser, cömert, özgürlüğüne düşkün, keyifli, neşeli, enerjik bir insansınız. Doğayı ve açık havayı sevdiğiniz gibi değişik spor ve macera içeren oyunlara bayılıyorsunuz. Maceracı yönünüz size bir çok yeni ve ilginç dostlar kazandıracak. Bu sene, kariyerinize yönelik oluşumlardan yılın 2. yarısı şansınız yüksek akabilir.




Koç Burcu: 3 hafta boyunca ilgi alanlarınız, arkadaş ve sosyal çevre konularına kayabilir. Organizasyonlar, katılınacak davetler bu dönem hoşunuza gidebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, karşı dikkatli olmalısınız.




Boğa Burcu: İş ortamlarınızda rahat davranabildiğiniz ve istediğinizi yapabildiğiniz müddetçe, başarınız kaçınılmaz olacak, Grupsal işlerde yardım isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin istekleri için koşturmalarınız artabilir.




İkizler Burcu: Yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, medya, hukuk ve ticaret alanınızda iyi ilişkiler içine girmeniz mümkün. Kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten zevk alacaksınız.




Yengeç Burcu: Bu dönemde kredi alabilir, vergi işlerinizle uğraşabilir, nafaka, miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Enerjinizi yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarınıza kaydırabilirsiniz.




Aslan Burcu: Venüs sayesinde, her tür ilişkinizi güzelleştireceğiniz bir süreç içindesiniz. Mars, ortaklaşa giderler ve gelirler evinizde hareket etmeye başlayacak. Ortaklaşa para alanlarınıza enerjinizi akıtabilirsiniz.




Başak Burcu: İlişkilerinizi iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda güzelleştireceksiniz. Kilo almaya müsait olabilirsiniz. Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız.




Terazi Burcu: Bir flörtünüz veya sevgiliniz varsa bu dönem içerisinde sevginizi arttıracaksınız. 2 ay boyunca çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız.




Akrep Burcu: Artık enerjinizi daha çok aşk ve aile hayatınıza kaydıracaksınız. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana yaymak isteyeceksiniz. Yine aile hayatınıza gereken özeni ve sevgiyi vermeye başlayacaksınız.




Yay Burcu: Enerjinizi aile ve ev konularına kaydırıyorsunuz. Bu dönem içerisinde evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.Satış, pazarlama, reklama dayalı işlerinizde, iyi kazançlar sağlayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: 3 hafta boyunca parasal gelirlerinizdeki artış sizi sevindirebilir. Bu dönemde iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak.




Kova Burcu: Daha mutlu, sosyal ve kendine düşkün olacaksınız. Yine bu dönem alışveriş, kıyafet alma, saç değiştirme gibi etkileriniz olabilir. Paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, mücadeleleriniz artacak.




Balık Burcu: Yakın çevre ve ortaklaşa para konularında biraz geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR