Bu Pazar sabah saat 06:38 de aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunay zamanı enerjimiz en yüksek seviyede olacağından, agresif, ters ve anlayışsız etkiler altında olabiliriz. Bu bir kaç gün ilişkilerimizdeki hassaslıklar, inatçılıklar ortaya çıkabilir. Gerilimi hangi alanda yaşarsak yaşayalım, dengeyi sağlamak ve olaylara iki taraflı bakmak bize çok şey kazandırabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; mutlu, hoşgörülü, hırslı, sezgili, ileri görüşlü bir insansınız. İnsanları mutlu etmek ve onlarla paylaşım içine girmek sizin için çok önemli. Özel yaşantınızda fazla sosyal olmanızdan kaynaklı olarak zaman zaman sorunlar görülebilir. Bu sene özel hayatınıza bir parça da olsa dikkat etmeniz gerekebilir. Duygusal yoğunluklarınız yüksek olacak.

Koç Burcu: Sabah saatlerinde oluşan dolunay, sizin aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızı etkileyecek. Bu bir kaç gün boyunca özel hayatınıza odaklanmanız gerekebilir. Dengeyi iyi oturtmaya çalışın.

Boğa Burcu: Dolunay, ev ve aile hayatınızda bir kaç gün stresli oluşumları hayatınıza getirebilir. Bu dönem çok çalışacağınız ve göz önünde olacağınız için aile hayatınızı ihmal etmeniz sonucu, bazı gerginliklere açıksınız.

İkizler Burcu: Bu dolunay, yakın çevre konularını hayatınıza taşıyabilir. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki olaylar sizi de ilgilendirecek. Dış ortamlardaki işleriniz, aklınızın yakın çevrenizde kalmasına neden olabilir.

Yengeç Burcu: Sabah saatlerinde oluşan dolunay, parasal konularda bir kaç gün hassaslıklar yaşamanıza veya parayla ilgili önemli bir konunun gündeme gelmesine neden olabilir.

Aslan Burcu: Bu dolunay, kişisel kararlarınızı hayatınıza taşıyabilir. Özel hayatınızda vereceğiniz kararlarınızı kendi hayatınıza geçirmek için uygun bir süreçte olabilirsiniz. Dengeye dikkat edin.

Başak Burcu: Dolunay, sizin kadersel alanınızda oluşuyor. İş alanlarınızda bir olayın iç yüzünü öğrenebilirsiniz. Yakın çevrenizden duyacaklarınız sizi aşağıya çekmesin. Yine bu süreçte sağlığınıza dikkat edin.

Terazi Burcu:Bugün oluşan dolunayda, arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde bir takım hassaslıklar yaşayabilirsiniz. İlginizi bu tarihte aşk hayatınızdan çok göz önünde olacağınız ortamlara çevirmelisiniz.

Akrep Burcu: Sabah oluşan dolunay zamanında kariyer ve iş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanız mümkün. Ortaya çıkacak önemli bir iş bu dolunay, ailenizle bazı gerginliklere neden olabilir.

Yay Burcu: Dolunay, eğitim, seyahat, yabancı ortaklı işler, ticaret alanlarınızda gerçekleşecek. Bu bir kaç gün bu alanlarda bazı hassaslıklarınız olabilir. Uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bu Pazar oluşan dolunay, bir kaç gün boyunca ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Bir borç veya ödeme sizi zorlayabilir ama siz üstesinden geleceksiniz.

Kova Burcu: Sabah saatlerinde oluşan dolunay, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda önemli konu ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Hassas olacağınız bu bir kaç gün ilginizi özel hayatınıza kaydırmalısınız.

Balık Burcu: Bu dolunay zamanı iş ve hizmet alanlarınızda bir kaç gün boyunca hassas oluşumlara hazırlıklı olmalısınız. Bir işinizde nihai sonuca ulaşmanız mümkün. Olayları etraflıca inceleyin.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR