Bugün, merkür satürn karesiyle, ticarette sorunlar, eğitimde, çalışan kesimde anlaşmazlıklar görülebilir. Yayıncılıkta sorunlar oluşabilir. Akıl hastalıkları, hırsızlıkların artması gibi etkiler, avukat, doktorların, hakimlerin vefatı, bulaşıcı hastalıkların artması, aşırı harcamaların gündeme gelmesiyle haftayı kapatabiliriz. Yine de farklı ve değişik konu ve olaylara açık olacağız. Otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanmayabiliriz yalnız keskin ve negatif düşünce yapımızı kontrol etmemiz gerekebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; başarılı, modern, yenilikçi, farklı, kültürlü,hoş bir insansınız. Yazmaya ve okumaya düşkünsünüz. Yeni olan herşeye düşkünlüğünüz çok fazla ve bu da başarılı olmanızı sağlıyor. Akraba veya kardeşlerinizden yardım göreceksiniz. Bu sene, duygusal konularda zorlanmalarınız olabilir yalnız genel olarak şansınız yıl boyunca iyi akacak.




Koç Burcu: Ortaklaşa paraya dayalı işlerinizde veya alacağınız bir para konusunda moralinizi çabuk bozabilirsiniz. Siz kendi planlarınıza, yapacaklarınıza odaklanın ve esnek olmaya çalışın.




Boğa Burcu: Ortaklaşa yürütülen işlerinizde bazı sorunlar ve problemler su üstüne çıkabilir. İç sesiniz ve öngörüleriniz size iş alanlarınızda doğru yolu gösterebilir. Kendinize inanmaktan çekinmeyin.




İkizler Burcu: İş hayatınızdaki sorumluluklarınız hayata dair geniş bakış açınızı bir parçada olsa sınırlayabilir. Bazı sorunlara hazırlıklı olun. Arkadaşlarınız ve farklı sosyal çevreniz size bu konuda yardımcı olabilirler.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalar, ifadeler, ilişkinizde sorunlar yaşatabilir. Yine çocuklarınız için üstlendiğiniz sorumluluklar parasal konularda hayata ciddi ve olumsuz bakmanıza neden olabilir.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda bazı sorumluluklarınız size ağır gelebilir ve sevdiğiniz insanla olan konuşmalarınızda kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Uzak diyarlardan alacağınız güzel haberler ortamı biraz olsun yumuşatabilir.




Başak Burcu: İş alanlarınızdaki olumsuz bakış açısı, yakın çevre ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Ortaklaşa para alanlarınızdaki güzel gelişmelere odaklanarak, olumsuzlukları rahat atlatabilirsiniz.




Terazi Burcu: Aşk, çocuk veya eğlenceye dayalı harcamalarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Bu olumsuzluklardan özel hayatınızdaki farklı ve değişik oluşumlarla uzaklaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla desteğiniz tam olacak.




Akrep Burcu: Hayati olarak aldığınız ve üstlendiğiniz sorumlulukların ev ve aile hayatınızda bazı sorunlara neden olması muhtemel. İş hayatınıza kendinizi daha çok vererek bu sorunları aşmanız mümkün.




Yay Burcu: Bugün, yaşayacağınız bazı beklenmedik olaylar karşısında negatif düşünce yapınız ön planda olabilir. Hayata bu kadar dar açıdan bakmamaya çalışın ve size keyif verecek güzel oluşumlara odaklanın.




Oğlak Burcu: Sosyal alanlarınızdan alacağınız haberler bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir, özellikle birden fazla uğraştığınız işlerinizde bakış açınızı daraltmamaya özen gösterin.




Kova Burcu: Toplum içi sorumluluklarınız, iş alanlarınızda bazı konuları negatif algılamanıza neden olabilir. Siz daha çok gündeme gelmiş ve konuşulmuş konulara odaklanmaya çalışın.




Balık Burcu: Duyacağınız ve alacağınız haberler, hemen moralinizi aşağıya çekebilir. Bazı işlerinizde sorunlar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Maddi konulardaki güzel gelişmelere odaklanmaya çalışın.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR