Haftaya ay boğa burcundayken giriş yapacağız ama öğleden sonra 16:04 e kadar önemli konularda harekete geçmemeye özen gösterelim. Salı ve Çarşamba günleri merkür- uranüs ve jüpiter olumlu açışıyla oldukça şanslı ve değişime açık bir iki gün bizleri bekliyor. Dikkat edilmesi gereken, aşırı iyimserlikle bazı noktaları gözden kaçırmamız ve fazla açılmamız olabilir. Cuma günü ise, farklı ve değişik konu ve olaylara açık olacağız. Otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanmayabiliriz yalnız keskin ve negatif düşünce yapımızı kontrol etmemiz gerekebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duygusal, tatlı, sevimli, olayları farklı algılayan, hayalgücü geniş, insanlara yardım etmeyi seven bir insansınız. Hayatın bir deneyim tahtasından ibaret olduğunu düşünüyorsunuz. Hayata bakış açınızla ve dürüstlüğünüzle beklenmedik başarılarınız ve çıkışlarınız olacak. Bu sene, kadersel etkileriniz yüksek olabilir. Kendinizi akışa bırakmanız gerekebilir.




Koç Burcu: Haftaya para konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Öğlen saatlerinde önemli işlerinizi devreye sokmak yerine arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle daha keyifli alanlara odaklanabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu hafta kendi isteklerinizin ve arzularınızın peşinden gidebilirsiniz. Canınız sabah saatlerinde önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Öğleden sonra parasal konularda tahminlerden kaçının.




İkizler Burcu: Haftaya biraz isteksiz giriş yapabilirsiniz. Gün içinde geri planda durmak isteyebilir veya sakinliğinizi koruyabilirsiniz. Öğleden sonraysa enerjiniz yükseliyor, kendinizi şanslı hissedeceksiniz.




Yengeç Burcu: Bu hafta sosyal ortamlarınız ve arkadaş görüşmeleriniz ön planda olarak haftaya giriş yapabilirsiniz. Öğleden sonra biraz rahatlamak, huzura ve dinginliğe kavuşmak isteyeceksiniz.




Aslan Burcu: İş alalarınızdaki yoğunluklarla haftaya giriş yapabilirsiniz. Öğleden sonraysa sosyal ortamlarınız ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devreye girebilir. Gözler üzerinizde olacak.




Başak Burcu: Uzak çevrelerden alacağınız haberlerle günün ilk yarısını geçirecek, öğleden sonraysa tamamen işlerinize kanalize olacaksınız. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler sizi mutlu edebilir.




Terazi Burcu: Ortaklaşa para konularınızla başlayan haftanız öğleden sonra yerini dış ortamlara, farklı ve değişik yerlerdeki görüşmelerinize bırakabilir. Geleceğe umutla ve aşkla baktığınız bir hafta olacak.




Akrep Burcu: Haftaya özel yaşantınızın veya ortaklı işlerinizin konularıyla başlasanız bile, daha çok keyfi oluşumlara meyilli olacaksınız. Öğleden sonraysa güzel para haberleri alabilirsiniz.




Yay Burcu: Yapılması gereken günlük işlerinizle haftaya giriş yapıyorsunuz. Öğleden sonraysa ortaklaşa yapılacak işleriniz devreye girebilir. Özel yaşantınızda sevdiğiniz kişiyle keyifli etkiler altında olacaksınız.




Oğlak Burcu: Haftaya keyfe yönelik işleriniz, yaratıcılığa dayalı çalışmalarınızın ön planda olmasıyla başlayacaksınız. Parasal konular bu aralar hayatınızın merkezinde. Öğleden sonra çalışmalarınız artabilir.




Kova Burcu: Tamamen kendi kişisel isteklerinize ve planlarınıza yoğunlaşacağınız bu dönem, ayrıntılar gözünüzden kaçmıyor. Bugün eviniz size daha rahat görünebilir ama öğleden sonra hareketleneceksiniz.




Balık Burcu: Haftaya yakın çevrenizle ilgili konular devrede olarak başlayacaksınız öğleden sonraya kadar iletişimde olacağınız insanlara önemli sözler vermeyin. Günün 2. Yarısında aile hayatınız öne çıkmaya başlayacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR