Bugün güneş kova burcuna geçecek. Kimliğimizde 1 ay boyunca özgür, sosyal ve orijinal yönlerimizi ön plana çıkarabiliriz. Değişik insanlarla tanışmak, farklı yerlerde bulunmak isteyebiliriz. Yine bugün Merkür kova burcuna geçecek ve iletişimimizde özgünlüğümüzü arttıracak. Hava grupları olan İkizler, terazi ve kovalar için rahat anlaşılacakları ve kendilerini ortaya koyacakları bir dönem olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, sevecen, heyecanlı, sosyal, aktif, çekici, başarılı bir insansınız. Çevrenizde her zaman güçlü arkadaşlarınız var. Hayat yolculuğunuzda kendinize olan güveninizi arttırmalı ve düşüncelerinizi olumusuzluklardan uzak tutmalısınız. Bu sene, maddi anlamda şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlıyorsunuz. Bu alanda önemli sorumluluklar üstlenmeye başlayacaksınız.




Boğa Burcu: Kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz.




İkizler Burcu: Yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda kendinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Eğer bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız, şartların sizin lehinizde olacak.




Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.




Aslan Burcu: Kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Bu bir ay boyunca sevdiğiniz insanın hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz.




Başak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor.




Terazi Burcu: Kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Bir ay boyunca hayatı keyifli yönleriyle algılayabilirsiniz.




Akrep Burcu: Evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz.




Yay Burcu: Kendinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler veya komşular alanında göstermeye başlıyorsunuz.Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.




Oğlak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde kazancınızı arttırmaya başlıyorsunuz.




Kova Burcu: Bugün itibariyle düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.




Balık Burcu: Bu, 1 ay boyunca, kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR